lafemme

Eleganta personalizata cu accente retro

Noua Colectia La Femme de toamna – iarna inseamna stilul urban-chic si mixeaza tinute versatile care sa infrumuseteze si sa simplifice ziua oricarei femei. Colectia este perfect potrivita pentru femeia metropolitana, moderna, eleganta, cu personalitate...femeia care se exprima pe deplin prin stil si vestimentatie.
Magazinele La Femme sunt locul ideal unde poti combina, creea si accesoriza haine de buna calitate si accesibile. Aici vei gasi o gama completa de piese vestimentare si accesorii trendy pentru ca tu sa poti face combinatii inedite care iti vor improspata imaginea in fiecare zi: smart casual, classic/business si trendy, cat si tinute de seara sau pentru ocazii speciale.
Paltonul chic sau trench-ul, costumul in stil masculin, fusta clopot, bluzele imprimate si cu elemente retro, rochia midi, sunt propuneri La Femme pentru o garderoba in tendintele acestei toamne. Jacheta este piesa de rezistenta a colectiei. La Femme propune jacheta sic cu influente retro, care adauga o nota de feminitate si eleganta tinutei.
Cureaua – cordon care accentueaza talia, cataramele si nasturii mari, sunt alte detalii reprezentative. Dintre toate, formele inspirate de babydoll sunt preferatele La Femme. Paleta sobra de culori: gri, negru, bej, alb sau maro este animata de culori tari pecum auriul, movul aprins sau rosul parizian. Materialele folosite sunt tesaturi de lana, mohair, matase, satin, denimul si catifeaua, precum si materialele imprimate.
Colectia La Femme de toamna – iarna 2008 este prezentata intr-un decor re-creat astfel incat shopping-ul in magazinele La Femme sa fie o experienta foarte placuta.