Cum să te îmbraci la o petrecere lângă piscină: 6 idei

Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de vară la o petrecere lângă piscină alături de prietenii tăi? Distracția este garantată, la fel și bronzul!
Dar un astfel de eveniment aduce și câteva provocări, iar una dintre ele este legată de ținută. Ce să alegi ca să arăți senzațional, să te simți bine, să se potrivească cu evenimentul și să reziste la eventualele sărituri neașteptate în piscină? Iată câteva sugestii:

Costumul de baie este obligatoriu

În primul rând, costumul de baie este obligatoriu! Chiar dacă nu îți place să te bălăcești, este de neonceput să vii la o petrecere la piscină fără să porți costumul de baie. Pe lângă faptul că riști să ai parte de o supriză din partea prietenilor, care cel mai probabil vor simți nevoia să te ude sau să te "convingă" să sari în apă, chiar și dacă stai pe margine poți să faci plajă, deci vei avea nevoie de costumul de baie. 

Rochii vaporoase

Rochiile din materiale subțiri, vaporoase și lejere sunt perfecte pentru o petrecere la piscină. Le poți purta direct peste costumul de baie și obții astfel ținuta ideală pentru o petrecere la piscină.

Salopete cu pantaloni scurți

Aceste salopete sunt foarte comode și se numără printre piesele de rezistență ale acestei veri. Alege-le pe cele cu topuri cu bretele subțiri, cele cu top tip corset sau pe cele cu umerii goi.
De asemenea, nu uita că imprimeurile florale masive sunt un alt trend al acestui sezon, iar o astfel de salopetă colorată se va potrivi de minune cu atmosfera de petrecere.

Pareo

Un pareo prins într-un mod interesant îți va permite să obții instant o ținută perfectă pentru o petrecere lângă piscină. Există numeroase variante în care se poate lega un pareo.Descoperă aici câteva trucuri utile pentru a purta un pareo în această vară. 

Rochiile croșetate

Dacă îți dorești o ținută de inspirație boho, atunci o rochie croșetată, care se poartă peste costumul de baie, este exact ceea ce îți trebuie. Vei obține un look romantic și interesant, ideal pentru o petrecere la piscină.
Asociaz-o cu accesorii în același stil boho, adică brățări masive din argint și inele multiple.

Top scurt și fustă vaporoasă

O altă ținută care se potrivește de minune cu o petrecere lângă piscină este formată din top decupat și fustă vaporoasă, cu talie înaltă. Este un stil care îți pune talia în valoare și îți face picioarele să pară mai lungi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod