haine

Cum să alegi hainele potrivite pentru forma corpului tău

Cum putem ști ce haine sunt potrivite pentru corpul nostru? Cum să ne îmbracăm corect, într-un mod care să ne avantajeze silueta?
Ei bine, fiecare corp are o forma diferita, astfel incat anumite haine vor arata diferit de la o persoana la alta. Formele corpului feminin variaza de la oval, clepsidra si dreptunghi, pana la triunghi si triunghi inversat. Mai jos am facut o scurta clasificare cu acestea si am oferit informatii despre fiecare in parte pentru a lua cele mai bune decizii in construirea viitoarelor tinute:

1. Oval


Corpul oval este unul care, in general, are o talie mai lata decat umerii si soldurile. Ideal pentru acest tip de corp este sa eviti piese precum colantii subtiri, inafara situatiilor care implica exercitiile fizice.
Manecile evazate, camasi de dama supradimensionate, fustele plisate si culorile reci si neutre aduc armonie tinutelor destinate acestui tip de corp.

Este recomandat sa investesti in haine care fac corpul mai proportional si alungesc silueta. Acest lucru evidentiaza umerii si sanii, eliminand atentia asupra abdomenului si oferind un aspect mai lin al corpului.

2. Clepsidra


Corpul tip clepsidra este unul ale carui dimensiuni ale umarului si soldului sunt similare, iar talia este foarte subtire si definita.
Este unul dintre corpurile care faciliteaza aproape orice tip de imbracaminte.
Cu toate acestea, este recomandat sa nu evidentiezi prea mult zona sanilor si coapselor, deoarece acestea reusesc deja sa iasa in evidenta. Prin expunerea lor, vei estompa tot restul tinutei. Evitarea hainelor prea largi si drepte este, de asemenea, un lucru bun.

Piesele care se potrivesc foarte bine acestui tip de corp sunt bluzele cu maneci scurte si stranse, curelele largi si camasile tip rochie care evidentiaza talia.
Totodata, pantalonii cu talie inalta sau fustele creion din piele sau orice alt material sunt ideale pentru corpul clepsidra. Citeste continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod