suc raw

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre sucurile raw

Dacă ai început sau vrei să începi să faci pasi mici către un stil de viață sănătos, fără a face compromisuri în materie de gust sau poftă, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să încerci să consumi mai multe sucuri raw, din legume și fructe proaspete.

Cum ne ajuta si ce inseamna „raw is more”?


Sucurile raw de la Urban Monkey au majoritatea beneficiilor din fructele si legumele din care sunt preparate, pentru ca sunt nepasteurizate – fructele si legumele proaspete sunt presate la rece si nu sunt incalzite in niciun moment.

Astfel, procedeul de obtinere a sucului adauga si alte calitati bauturilor. Prin pascalizarea la rece (HPP) alimentele sunt conservate si sterilizate, fara sa fie incalzite: acestea sunt expuse la presiuni foarte mari care dezactiveaza bacteriile sau virusurile prezente in mod natural, dar pastreaza toate vitaminele atat de necesare unei alimentatii mai sanatoase si pline de gust.

Combinatiile de fructe si legume sunt diverse, perfecte pentru momentele in care va doriti un snack sau poate ceva super fresh si mai acrisor.
Iar o bautura raw este mai usor de consumat – si de digerat – decat fructele si legumele in forma lor naturala.

Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale consumului de sucuri raw:

1. Intaresc sistemul imunitar


Toate fructele si legumele folosite in sucurile Urban Monkey sunt bogate in minerale, vitamine si antioxidanti, ceea ce le face ideale daca va doriti sa adoptati un stil de viata mai sanatos, mai ales la inceput de toamna, cand organismul se acomodeaza cu temperaturile in scadere.
Un astfel de boost de vitamine e mereu binevenit pentru sistemul imunitar. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod