Cel mai cool model de jachetă în iarna 2020: Alege-ți culoarea favorită!

Este o geacă super confortabilă, pe care o poți purta atât în outfituri casual, cât și în ținute elegante with a twist!
Jacheta matlasata sau asa-numita puffer jacket a revenit in trenduri, dupa o perioada de absenta. Pufoasa, comoda si numai buna pentru a te infofoli intr-o zi de toamna rece sau iarna, aceasta este disponibila sub o multime de nuante, texturi si imprimeuri.

Daca nu ai incercat inca o astfel de jacheta, este momentul perfect sa o probezi si sa te convingi. Nu vei dori sa o mai dai jos decat la primavara!
Jacheta matlasata: Variante cool pentru iarna 2020

1. Jacheta mata, in nuante puternice


Daca preferi look-urile simple, dar colorate, incearca o geaca intr-o nuanta tare, care sa iti puna trasaturile in evidenta.
Alege o culoare puternica, mai ales daca obisnuiesti sa porti haine in tonuri neutre. Astfel, vei avea un accent plin de personalitate care sa iti completeze orice outfit!

2. Jacheta lucioasa


Daca esti, mai degraba, adepta gecilor lucioase si pufoase, aceasta varianta este perfecta pentru tine. Vei fi protejata de frig si vant, in timp ce vei arata fabulos!

3. Jacheta cu aspect de tip piele


Adori gecile din piele, dar vrei sa incerci si o jacheta matlasata in acest sezon? Este in regula, caci nu trebuie sa renunti la pasiunea ta pentru piele.
Poti gasi puffer jackets cu piele ecologica sau naturala, pentru un look rafinat si super cool! Vezi continuarea pe andreearaicu.ro + imagini jachete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod