tocuri

9 trucuri pentru a te simți mai confortabil pe tocuri! Așa vei uita de durerile de picioare

Tocurile pot fi cele mai bune prietene sau cei mai aprigi dușmani ai unei femei. Este adevărat că o pereche de pantofi cu toc îți oferă o anumită postură și o anumită siguranță și, mai mult, îți fac picioarele să arate genial. Cu toate acestea, unele perechi de tocuri sunt extrem de incomode și poate fi o adevărată provocare să mergi pe ele.
Acum nu mai trebuie să te mai gândești la acea durere îngrozitoare de picioare! Doer.ro ne oferă 9 trucuri care te vor face să te simți mai confortabil pe tocuri.

Cumpără pantofi de calitate


Nu este cazul să faci compromisuri când vine vorba de pantofi. Alege să cumperi o pereche rezistentă, confortabilă și de bună calitate, chiar dacă trebuie să scoți mai mulți bani din buzunar. Un alt lucru important ar fi să mergi la cumpărături după-amiază, după o zi în care picioarele tale au fost deja „muncite”, umblând dintr-un loc în altul.
În acest fel, vei nimeri mărimea apropiată cel maii mult de realitate.

Ai grijă la pantofii cu toc subțire


Pantofii cu toc subțire, adică celebrii stilettos, îți vor face picioarele să arate demențial, dar în același timp dezechilibra picioarele foarte ușor. Chiar dacă mergi bine pe tocuri, acest tip de pantofi nu este tocmai confortabil și îți vor solicita enorm de mult picioare. Cel mai bine ar fi să alegi să îi porți doar la ocazii speciale. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod