9 tendințe de ochelari de soare pentru 2020

Marii producători de high fashion și casele de moda ne-au impresionat și în acest an cu noile colecții propuse, iar ochelarii de soare ne-au atras atenția prin modele statement care vor să puna amprenta pe stilul cotidian.
De la ramele rotunde, rectangulare, modelele ochi de pisica, sport, supradimensionate pana la numeroasele forme geometrice spectaculoase, am ales alaturi de Videt tendintele din care sa ne inspiram pentru un stil vestimentar deosebit

Rame transparente in stil modern


Ochelarii cu rama transparenta sunt una dintre cele mai populare tendinte de ochelari din acest an. Acest model a captat imaginatia designerilor de moda de pretutindeni si este transpus intr-o serie de colectii vestimentare si accesorii.

Subtile, dar totodata indraznetele ramele de ochelari transparente sunt accesoriul hot din 2020, fie in versiunea clar incolora, fie prin modelele colorate.

Rame albe in stil minimalist


Daca esti in cautarea unui model de ochelari de soare care va juca rolul cartii de vizita pentru evenimentele din 2020, alege o pereche de ochelari de soare cu rame albe.

Opteaza pentru forma preferata – petite, aviator, cat-eye sau monolentila – si asigura-te ca alegi modelul pe un ton alb imaculat, care va fura orice privire

Rame tortoise in stil casual


Oricat de multe rame petite sau ochelari de soare micro exista, pur si simplu acest stil nu este pentru tine sau nu se potriveste fizionomiei tale.
Formele clasice, cu model tortoise raman in atentia designerilor si in acest an. Citeste continuarea si vezi imaginile pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod