5 piese cool și confortabile de care ai nevoie în luna mai

Stilul chiar este o formă de artă și oricui îi place să experimenteze cu hainele de fapt, le folosește ca o extensie a personalității sale. Stilul grozav de primăvară este legat de combinații relaxate și puțin neobișnuite: culori, straturi și proporții interesante. Pe această notă, ne-am gândit că este binevenit un articol care să îți recomande câteva piese moderne, atemporale, de care ai nevoie pentru primavară.

Cu putina imaginatie, vei ajunge sa reevaluezi garderoba pentru primavara si sa porti piesele pe care le ai deja in combinatii inedite. Citeste mai departe ca sa afli cum poti iesi din rutina de stil inevitabila in aceasta perioada!

Un sacou modern


Ca sunt rosii, negre sau in culori trasnite, ca au croieli clasice sau extrem de fanteziste, ca sunt scurte sau midi, orice rochie arata absolut minunat cu un sacou modern, alb, bleumarin, bej sau intr-o nuanta pastel. Daca ti-ai propus sa stralucesti la date night, atunci mai ai putin timp sa-ti aleagi tinuta potrivita si iti recomandam mica rochie alba, purtata cu sandale dama cu toc inalt.

O rochie cu volane


Ai nevoie in zilele insorite de mai de un outfit gata in 5 secunde si aici intervin noile modele de rochii vaporoase, colorate si mereu confortabile. Alege un model pastel sau cu imprimeu jucaus, perfect si pentru seara ta romantica dar si pentru o scurta plimbare de weekend. Casual sau elegante, scurte sau lungi, aceste piese vestimentare sunt atat de practice si lejere incat le vei putea purta pe parcursul intregii veri.

Sneakers retro


Sezonul asta poti alege din mii de modele de tenisi si pantofi sport din piele intoarsa, plasa si material textil sau piele naturala.

Important este sa optezi pentru un design modern, minimalist sau chiar putin retro, in nuante puternice. Cele mai noi oferte de adidasi pentru dama si chiar si cele masculine vin acum in culori aprinse de rosu, oranj, verde, albastru si galben, si uneori combinatii inedite cu toate cele de mai sus.

Un trench bej sau alb


Alege un model clasic in nuante de alb, bej sau kaki, usor de asortat in tinute lejere pentru lunile ce urmeaza. Tonurile clasice, deschise, iti vor permite sa completezi orice outfit cu accesorii indraznete.

Cel mai frumos outfit cu trench coat? O tinuta relaxata, cu blugi drepti, o pereche de balerini si un pulover subtire din casmir!

Blugi in stil 90’s

 

Ai nevoie si de o tinuta relaxata, perfecta pentru orice zi a saptamanii, cu o pereche de blugi cu talie inalta, o camasa alba si un sacou sic intr-o nuanta pastel de roz, galben, lila, albastru sau verde. Noul sezon aduce multe modele de sacouri, cu care poti combina orice pereche de blugi din dulapul tau, pentru un look ultra potrivit la birou dar si in weekend.

Un tricou alb simplu si o pereche de pantofi stiletto arata de asemenea foarte bine cu blugi retro si un sacou usor masculin.

In curand vor incepe sa curga invitatiile la petrecerile sezonului si e momentul perfect sa iti alegi noi tinute si accesorii cu detalii rafinate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod