PRONOVIAS ÎMPLINEŞTE 50 DE ANI

Compania de rochii de mireasă PRONOVIAS şi-a sărbătorit aniversarea de aur a conceptului „50 de ani îmbrăcând vise” printr-un spectacol de modă unic, în care au fost prezentate 50 de rochii din colecţiile Atelier Pronovias 2015. În cadrul evenimentelor care au avut loc la Barcelona pe 9 mai 2014, Ilinca Vandici a fost invitata specială a Pronovias România.
Pabellón Italiano de Barcelona a fost neîncăpător pentru cele peste 2.000 de persoane prezente, vedete, invitaţi şi clienţii din toată lumea, care s-au bucurat de „Fabrica de Vis a Pronovias” şi au celebrat împreună un secol de istorie a rochiilor de mireasă Pronovias.

Decorul pentru acest spectacol fantastic l-a reprezentat o reproducere după faţada în stil Mudejar a magazinului original din Sevilla – o clădire istorică, aflată pe lista World Heritage. Faţada de lemn cu ferestrele sale transparente a avut o lăţime de 24,5 metri şi o înălţime de 17 metri, fiind adusă la viaţă prin proiecţiile unor imagini din arhivele firmei.

Şi anul acesta, evenimentul Pronovias a atras numeroase vedete internaţionale, precum top-modelul israelian Bar Refaeli, top-modelul brazilian Camila Alves sau actriţa Lily Costner, fiica actorului Kevin Costner, dar şi Ana Boyer, Genoveva Casanova, Astrid Klisans, Vanesa Lorenzo, Olivia de Borbón, Helen Lindes şi Malena Costa.

România a fost reprezentată cu eleganţă de Ilinca Vandici, invitată specială a Pronovias din partea ţării noastre, care a purtat o superbă rochie roşie RABI, din Colecţia de Cocktail Pronovias 2014.

Aflată în primul rând la fashion show, Ilinca Vandici a declarat: “M-am îndrăgostit de Pronovias încă de la prima rochie pe care am văzut-o.
Sunt onorată să fiu invitata lor din România la această sărbătoare de neuitat şi recunosc sincer că m-au făcut să mă simt asemeni unei prinţese. Apreciez foarte mult atenţia la detalii pe care o acordă, indiferent că este vorba despre crearea unei rochii sau organizarea unui eveniment.”

Unele dintre cele mai în vogă modele actuale, precum Constance Jablonski, Sigrid Agreen, Kate Grigoreva, Ymre Stiekema, românca Diana Moldovan şi starul show-ului, top-modelul Karolina Kurkova, au dat viaţă rochiilor într-un spectacol excepţional, care s-a încheiat cu apariţia-surpriză pe scenă a celor 67 de membri ai echipei creative.

Noile creaţii ale Atelier Pronovias au fost lansate într-unul dintre cele mai memorabile momente pentru firmă – odată cu sărbătorirea aniversării de 50 de ani.
Noua colecţie este inspirată de lunga şi înfloritoarea traiectorie a companiei şi introduce câteva piese complet noi. Ele includ rochii compuse din piese distincte, o colecţie minunată de corsaje şi fuste. Acest concept, prin care rochia este împărţită în două, oferă posibilităţi nelimitate de combinaţii.

O altă stea a colecţiei o reprezintă rochiile împodobite cu bijuterii, în care broderiile cu pietre în diferite nuanţe ocupă un loc special. Rochia de tip bluză continuă de asemenea să rămână în tendinţe, fiind una dintre piesele emblematice ale firmei.

Ţesăturile somptuoase reprezintă esenţa colecţiei Atelier Pronovias: dantela franţuzească şi Chantilly, mătasea Mikado, crepul sau brocartul sunt în mod special importante. Mai există şi mult satin şi satin moale, îmbinate în rochii inspirate din farmecul glam al Hollywood-ului din anii ’30-’40.
Tulul a fost folosit pentru a crea straturi ondulate pe mâneci lungi, la gât şi la spate, împodobite cu o broderie delicată care creează un efect magic de tatuaj pe piele. Dantela florală care îmbracă gâtul şi spatele, precum şi broderiile în culori pastel, oferă un aer romantic acestor rochii prezentate de firma catalană într-un moment atât de special, aniversarea a 50 de ani.

Această zi fantastică s-a încheiat cu o petrecere privată organizată de Pronovias pentru invitaţii săi în clădirea MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), care oferă vederi spectaculoase ale oraşului Barcelona.

2014 reprezintă visul, entuziasmul, dragostea şi pasiunea pentru o profesie care le-a dat posibilitatea să îmbrace visele mireselor din întreaga lume, vreme de jumătate de secol.
Compania îşi ia angajamentul de a continua să îmbrace acele vise pentru cel puţin încă 50 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod