Cum să porţi poşeta ca să îţi ascunzi defectele corpului. 5 trucuri

Trebuie să fii atentă la modul în care utilizezi acest accesoriu, altfel vei atrage atenţia asupra formelor tale de care nu eşti prea mândră! 1. Nu purta genţile la nivelul şoldurilor

Trebuie să fii atentă la modul în care utilizezi acest accesoriu, altfel vei atrage atenţia asupra formelor tale de care nu eşti prea mândră!

Miranda_Kerr_Michael_Kors_Bag_JFK_Airport

1. Nu purta genţile la nivelul şoldurilor dacă nu vrei să atragi atenţia asupra lor. Dacă ai forme bine definite şi câteva kilograme în plus în acea zonă, evită acest mod de a purta poşeta, mai ales dacă aceasta este una de umăr.

2. Evită să porţi geanta pe o parte dacă ai sânii mari, îi vei evidenţia şi mai mult şi nu vei fi deloc sexy sau elegantă.

3.

Dacă ai o talie de viespe şi eşti mândră de asta, însă poseriorul sau şoldurile îţi sunt mari, atunci poartă geanta la nivelul zonei pe care vrei să o scoţi în evidenţă. Scurtează bareta poşetei şi poartă-o la nivelul taliei, celelalte zone vor fi uitate.

4. Poartă geanta pe braţ la nivelul taliei sau la nivelul şolurilor dacă ai sânii mari, aşa vei reuşi să le distragi atenţia privitorilor către zonele care îţi convin.

5. Poartă genţi direct proporţionale cu formele corpului tău.

Dacă eşti plinuţă şi îţi iei o geantă mică, cu siguranţă vei atrage atenţia asupra kilogramelor tale în plus. Altfel, totul este în echilibru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod