PAS DU TOUT a lansat colecția primăvară-vară 2014, I LOVE NUEVA YORK

PAS DU TOUT a lansat aseară colecția primăvară-vară 2014, I LOVE NUEVA YORK, în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la Sala de Scrimă din Floreasca.
Specialiști din industrie, jurnaliști ṣi vedete precum Andreea Raicu, Cătălina Grama (Jojo), Alina Eremia, Giulia Anghelescu, Maria Marinescu, Ovidiu Buta, Sorin Brotnei, Adina Halas sau Sonia Argint, au fost prezenṭi la evenimentul de lansare a acestei colecții.

Cea de-a cincea colecție a brandului PAS DU TOUT, intitulată I LOVE NUEVA YORK, semnată de Mădălina Dorobanțu este un tribut adus fair play-ului. Colecṭia este expresia lejerității și a simplității, accesorizată însă cu atitudinea pur citadină și nonșalantă, caracteristică metropolei americane.
Inspirată din energia, mixul de culturi si naționalități specifice orașului New York, au luat astfel viață atât numele colecției, I LOVE NUEVA YORK, cât și piesele vestimentare ce îmbină cu succes diverse texturi în combinații îndrăznețe și neașteptate ṣi, propune culori simple și curate, precum diferite nuanțe de nude, bej, gri, șampanie sau argintiu în piese realizate din piele dantelată, mătase, in vopsit, in împletit, plasă sau fâș.

“Sunt absolut fascinată de orașul New York și de mixul regăsit în întregul său lifestyle, de atitudinea și personalitatea extrem de puternice ale locuitorilor de acolo și de acest melanj între stiluri și influențe din toate colțurile lumii.
Mă regasesc total în această colecție, care exprimă foarte bine atmosfera metropolei”
, declară Mădălina Dorobanțu, designer PAS DU TOUT.

Pentru prima dată un designer român a realizat o campanie de imagine integrală în decorurile newyorkeze, oraș care exprimă cel mai bine linia pieselor: un mix& match de texturi și croiuri potrivite perfect cu spiritul orașului în care pulsează energia, personalitatea și un imens melanj de stiluri, culturi și trăsături.

Colecția I LOVE NUEVA YORK poate fi achizitionată din showroom-ul PAS DU TOUT, situat pe strada Virgil Madgearu 15-17, București și de la concept store-urile Entrance și The Place
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod