Calator spre tine insuti

„Capacitatea de a simti face parte integranta din fiinta umana. Singurul lucru nenatural este analiza mintii, care inventeaza povesti legate de emotii, invinovatind intotdeauna pe cineva.
De aceea, porneste de la premisa ca emotiile sunt ceva bun. Tot ce trebuie sa faci atunci cand simti o emotie intensa este sa te opresti, sa respiri profund si sa o constientizezi.
Nicio emotie nu poate dura mai mult de cateva momente daca este lasata in pace.” (extras din cartea Calatoria, de Brandon Bays).

Brandon Bays  a dezvoltat o metoda de autovindecare prin care iti poti trai viata plenar, deplin si fara inhibitii.

Daca iti e frica sa te intalnesti cu tine insuti, daca iti e teama sa iti privesti fricile in fata, atunci merita sa te imbarci in Calatoria lui Brandon Bays.
Va fi palpitant si emotionant totodata. Sufletul ti se va revela mai mare decat oricand. Asa cum este el. Insa, pentru asta, e nevoie sa decojesti straturile de namol, emotii, temeri, minciuni, explicatii cu care l-ai acoperit. Suna ciudat, nu-i asa? Insa chiar asa e.

Brandon Bays te saftuieste sa iti constientizezi emotiile negative. Sa le infrunti, Sa nu te feresti de ele.

Sa vrei sa le intalnesti si sa le traiesti plenar. Odata ce vei trece de primul start de frica si teama, va urma altul si altul, insa merita asteparea. Emotiile negative pot fi asociate cu amintiri si senzatii triste din trecut, cu mirosuri, cu stari....
Ca sa scapi de emotiile negative, e nevoie sa iti faci curaj sa le infrunti sau pur si simplu sa te lasi sa curgi, sa nu vrei sa te opui. Sa fii in pace, in voie, sa te lasi trait de emotiile negative, pentru ca la capatul calatoriei, te vei regasi pur si plenar.
Dupa ce te vei lasa cuprinsa de teama ta cea mai adanca, cea mai temuta, sufletul si puterea ta interioara ti se vor revela - pline de lumina, de pace. Iti vei da seama ca esti un monument de pace si de putere.

Intre 2-4 mai 2014, Brandon Bays autoarea metodei „Calatoria” si a best-seller-ului cu acelasi nume revine in Romania.
Este a treia vizita in ultimele 12 luni. Evenimentul va avea loc in perioada 2-4 mai la Rin Airport Hotel.

Abilitatile dobandite de participanti si profunzimea acestui eveniment de 3 zile fac din „Calatoria” cel mai puternic program de transformare a vietii disponibil actualmente in intreaga lume.

Brandon Bays propune ca transformarea interioara sa inceapa printr-o metoda pe care a pus-o la punct in urmă cu 20 de ani, ca urmare a experientei personale de vindecare in numai 6 saptamani de o tumora mare cat o minge de baschet si cu indicatie urgenta de interventie chirurgicala.
„Calatoria” oferă instrumentele necesare pentru a produce  schimbarea interioara in noi insine si în ceilalti.

Prima carte scrisă de Brandon Bays, The Journey ("Calatoria") in care este prezentata povestea metodei, precum si procedeele de vindecare si dezvoltare personală care o compun, a fost deja tradusa in 22 de limbi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod