Pantofii galbeni înveselesc orice ţinută. Adaugă un strop de culoare!

Mereu mi-a plăcut galbenul. Nu ştiu de ce, dar asociez această culoare cu vara, cu floarea soarelui, cu zilele de vacanţă. Tocmai de aceea, îmi place să port galben. Ştiu că pentru

Mereu mi-a plăcut galbenul. Nu ştiu de ce, dar asociez această culoare cu vara, cu floarea soarelui, cu zilele de vacanţă. Tocmai de aceea, îmi place să port galben.


Ştiu că pentru multe dintre voi, galbenul este o culoare prea puternică (mai ales galben neon), greu de purtat şi de asortat. Însă, lucrurile nu sunt atât de complicate atunci când ajungi să te împrieteneşti cu această culoare.

Iar cel mai uşor este să începi cu pantofii. Poartă o pereche de pantofi galbeni la ţinute all black sau la combinaţia de alb şi negru.

Din punctul meu de vedere, galbenul se potriveşte perfect cu albastru intens. Aşa că poţi să porţi o pereche de pantofi galbeni cu o rochie albastră. Nu mai zic cât de mult îmi place galbenul în combinaţie cu denimul.

Iar dacă nu eşti un mare fan al pantofilor cu toc, ai balerini, converşi sau pantofi sport în nuanţa verii, numai buni de purtat la ţinute lejere (pantaloni scurţi albi sau fuste înflorate).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod