Pantofii cu detalii preţioase. Alege astfel de modele pentru momente speciale!

Pantofii cu detalii preţioase au "puterea" de a schimba orice ţinută simplă, într-una cu adevărat spectaculoasă, demnă de covorul roşu. Şi pentru că sunt nişte modele speciale, aceşti

Pantofii cu detalii preţioase au "puterea" de a schimba orice ţinută simplă, într-una cu adevărat spectaculoasă, demnă de covorul roşu. Şi pentru că sunt nişte modele speciale, aceşti pantofi sunt recomandaţi pentru evenimente speciale.




În ultima vreme, am auzit tot mai multe prietene care se plâng că nu ştiu ce pantofi să poarte la evenimente speciale. Ba mai mult, m-au întrebat dacă pot purta o simplă pereche de pantofi de zi. Răspunsul meu a fost categoric: NU!

Atunci când participăm la o petrecere cu ţinută obligatorie, pantofii de zi nu au ce căuta în peisaj.

La un astfel de eveniment poţi să alegi o pereche de pantofi cu un model deosebit, care să atragă toate privirile. Acum este momentul în care îţi permiţi o mică extravaganţă.

Însă, mare atenţie la detalii! Dacă vei alege o pereche ieftină, e posibil ca detaliile să fie mai mult chicioase decât preţioase. De aceea, atunci când vrei să-ţi cumperi o pereche de pantofi pentru un eveniment special ai nevoie de un buget puţin mai mare.

Tocurile subţiri sunt ideale (cele groase păstrează-le pentru pantofii de zi), iar materiale fine ca satinul pot înlocui cu succes pielea.

Negrul este o culoare perfectă, care se potriveşte la orice, dar poţi alege şi nude, auriu, argintiu şi, de ce nu, roşu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod