Cele mai dorite cizme ale acestui sezon. Isabel Marant "loveşte" din nou!

Iubitoarele de modă din întreaga lume au un nou motiv de bucurie. Isabel Marant, celebra creatoare a tenişilor cu platformă, a creat un nou model de încălţări cu talpă înaltă. Şi

Iubitoarele de modă din întreaga lume au un nou motiv de bucurie. Isabel Marant, celebra creatoare a tenişilor cu platformă, a creat un nou model de încălţări cu talpă înaltă.


Şi pentru că ne pregătim de sezonul rece, Isabel Marant ne "răsfaţă" cu cizme la fel de interesante ca şi celelate creaţii ale sale. Binenţeles că celebra platformă, atât de sexy şi de comodă, nu lipseşte nici de această dată. Însă, acum materialele folosite sunt altele: piele, piele de căprioară şi păr de viţel.

Noul model este disponibil pe net-a-porter.com, în două culori (negru şi alb) şi costă 890 de euro.

Pentru cele care nu-şi permit să-şi cumpere aceste cizme, mai este o speranţă.

Isabel Marant va realiza pentru H&M o colecţie capsulă disponibilă din 14 noiembrie 2013 în aproape 250 de magazine din întreaga lume precum şi online, şi va cuprinde îmbrăcăminte şi accesorii. Pe internet au apărut deja imagini cu primele piese pe care Isabel ni le pregăteşte.

Născută şi crescută la Paris, Isabel Marant a început să îşi personalizeze propriile haine încă de pe vremea când era la liceu.

Absolventă a celebrului colegiu Studio Berçot, Isabel Marant şi-a dezvoltat cariera în lumea modei începând cu o linie de bijuterii, continuând apoi cu tricotaje şi, în cele din urmă, lansându-şi colecţia eponimă, în 1994. În prezent, ea conduce o casă de modă influentă ce se bucură de un real succes la nivel internaţional, cu o reţea de magazine în întreaga lume. Stilul său chic parizian, o îmbinare de boem şi croieli masculine, creşte în popularitate cu fiecare sezon.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod