O nouă colecţie de cizme-sandale extravagante va atrage vedetele

Unele modele îţi dau senzaţia că desingerul Tom Ford s-ar fi inspirat după globurile din cioburi de oglindă ce atârnă prin discoteci. După ce anul trecut şi-a surprins fanii cu o colecţie

Unele modele îţi dau senzaţia că desingerul Tom Ford s-ar fi inspirat după globurile din cioburi de oglindă ce atârnă prin discoteci.
După ce anul trecut şi-a surprins fanii cu o colecţie de cizme neobişnuită şi extravagantă, ai fi zis că pentru 2014 creatorul Tom Ford nu ar putea face ceva “şi mai şi”.

Iată însă că lumea s-a înşelat, iar desingerul a venit cu ceva la fel de spectaculos. Nu ştiu dacă Rihanna, care anul trecut şi-a etalat achiziţiile de la Tom Ford de câteva ori şi-a achiziţionat ceva din noua colecţie a creatorului, dar Beyonce deja a făcut-o.

Dar putem da exemple şi dintre vedetele autohtone. De exemplu, Loredana Groza a lăsat în 2013 cu gura căscată audienţa de la “Vocea României” când a venit pe scenă cu cizmele-sandale aurii de la Ford. Poate că nu va rezista şi îşi va lua o nouă pereche din colecţia acestui an.

Unul dintre modelele acestor aşa-zise cizme imită ţesătura unui ciorap de plasă, iar majoritatea celorlalte parcă ar fi realizate din bucăţi de oglindă colorată, de parcă creatorul s-ar fi inspirat după acele globuri ce atârnă prin discoteci.

Oricum ar fi, efectul e garantat. Cea care le poartă poate fi convinsă ca va atrage toate privirile. Nu ea, cizmele ei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod