Neschimbată. Gisele Bündchen a împlinit 35 de ani, dar nu-şi arată vârsta

Mamă a doi copii, considerată ultimul mare supermodel de la Claudia Schiffer și Naomi Campbell încoace, vedeta braziliană arată la fel de bine ca în anii '90.

Gisele Bündchen are, de luni, un an în plus, dar arată de parcă ar avea mai mulţi. În minus. Supermodelul s-a retras de pe podium în aprilie, după două decenii în care a activat la cel mai înalt nivel în lumea modei.

"În mod automat, trupul meu îmi spune dacă ceea ce fac merită efortul depus şi mi-a cerut să mă opresc. Îmi respect trupul şi este un privilegiu să poţi să te retragi atunci când vrei", a declarat Gisele Bündchen într-un interviu preluat de Yahoo! News. "Am învăţat să ascult ceea ce îmi spune trupul meu", a adăugat ea. "Nu văd cum aş putea continua (să urce pe podiumul de defilare, n.r.). Retragerea mea va face loc pentru celelalte proiecte pe care le voi dezvolta pentru mine însămi", a mai spus vedeta. Ea continuă, însă, să apară în campanii de promovare, cea mai recentă fiind realizată pentru Under Armour, în care arată la fel de tânără ca la sfârşitul anilor '90.

Gisele Bündchen a marcat trecerea modei de la imaginea "eroinei şic", consacrată de Kate Moss în anii '90, la o nouă eră sexy, notează cotidianul britanic Daily Mail. Ea a impus pe podium "mersul calului", un stil în care paşii sunt făcuţi cu genunchii sus şi cu talpa apăsată în faţă.

În 2002, ea a fost supranumită "Sânii brazilieni", pentru că silueta ei a inspirat cele 36.000 de operaţii de mărire a bustului realizate în acel an în Brazilia, scrie ziarul citat.

Din 2000 până la jumătatea anului 2007, ea a fost unul dintre "îngerii" casei Victoria's Secret, perioadă care coincide în mare măsură cu relaţia cu Leonardo DiCaprio, de care s-a despărţit în 2006.

Corpul ei superlucrat este unul dintre cele mai preţuite în industria modei. Potrivit revistei Forbes, Gisele a obţinut în ultimul an venituri de 47 milioane de dolari, graţie contractelor cu branduri importante, printre care se numără Chanel, Under Armour, Pantene, H&M şi Carolina Herrera. Practic, ea a câştigat 128.000 de dolari pe zi, o sumă colosală care o trimite în derizoriu pe Linda Evangelista, devenită faimoasă după ce a declarat că nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari.

Succesul ei, precum şi implicarea în numeroase acţiuni caritabile i-au convins pe editorii de la Forbes să o treacă pe locul 89 în topul celor mai puternice femei din lume în acest an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod