Neschimbată. Gisele Bündchen a împlinit 35 de ani, dar nu-şi arată vârsta

Gisele Bündchen a împlinit 35 de ani, dar arată ca în anii '90. În imaginea din stânga, ea avea 19 ani şi prezenta pe podium colecţia Toamnă/Iarnă Valentino. În dreapta, ultima ei apariţie pe catwalk, în aprilie


În 2009, Gisele s-a căsătorit cu starul fotbalului american Tom Brad. Cuplul are un băiat, Benjamin (5 ani) şi o fiică, Vivian (2 ani), în timp ce Brady mai are un fiu, Jack (7 ani), cu fosta parteneră de viaţă, Bridget Moynahan.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos şi activ, supermodelul brazilian a declarat că nu i-a fost greu să scape de cele kilogramele acumulate în timpul primei sarcini, în 2009, pentru că face exerciţii periodic şi a avut grijă ce mănâncă. "Cred că multe femei gravide se transformă într-o cutie de gunoi. Am făcut kung fu până cu două săptămâni înainte de a-l naşte pe Benjamin, şi yoga timp de trei zile pe săptămână", a declarat ea pentru Us Weekly. "Am fost atentă la ce mâncam şi m-am îngrăşat doar 11 kilograme", a adăugat vedeta.

Obişnuită să facă sport de când era copil, Gisele practică des yoga, box, Kung fu, Pilates, surf, călărie şi volei, scrie Daily Mail. Într-un interviu publicat în 2011 de Vogue, ea a vorbit şi despre dieta strictă pe care o urmează. "Produsele de frumuseţe sunt uimitoare, dar dacă bagi lucruri nesănătoase în corpul tău, devin doar nişte lucruri care trebuie să mascheze ceva. Eu n-am mai băut un suc de zece ani."

"E foarte important să te hrăneşti, să ai grijă de tine. Ştiţi cum vă explică în avion, că trebuie să-ţi pui tu mai întâi masca de oxigen şi apoi să o pui copilului tău? Aşa gândesc şi eu, ca mamă trebuie să am grijă de mine pentru a putea avea grijă de copii", a mai spus ea. "S-ar putea să te simţi puţin vinovată, dar te simţi aşa şi dacă faci asta şi dacă n-o faci. Dar dacă-mi pun eu mai întâi masca de oxigen, dacă mă simt bine şi sunt puternică, atunci sunt mai liniştită, mai iubitoare şi mai înţelegătoare ca mamă şi soţie. Trebuie să-ţi umpli paharul astfel încât fiecare să poată bea din el. Asta simt eu", a explicat top-modelul.

Gisele şi Tom îşi cultivă singuri legumele pentru familia lor, în grădina casei eco pe care o deţin în Los Angeles, iar obiceiurile lor alimentare au fost preluate de copii. "Copiii mănâncă ce mănânc şi eu. Prima hrană solidă a fiului meu a fost papaya şi avocado. Îi place usturoiul, pentru că noi mâncăm mult", a mărturisit vedeta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod