Ce rochii au ales vedetele pentru noaptea Oscarurilor?

3 milioane de euro a valorat cea mai luxoasa tinuta care a defilat aseara - cu ajutorul Penelopei Cruz - pe covorul rosu, la decernarea premiilor Oscar.

3 milioane de euro a valorat cea mai luxoasa tinuta care a defilat aseara - cu ajutorul Penelopei Cruz - pe covorul rosu, la decernarea premiilor Oscar.

Un detaliu ce nu putea trece neobservat este acela ca numeroase celebritati au ales rochii tip corset, fara bretele, iar printre culorile predominante s-au aflat albul, cremul si ivoriul, determinandu-i pe unii sa spuna ca starurile de la Hollywood au inceput deja sa se inspire din stilul Primei Doamne, Michelle Obama.

Angelina Jolie


Angelina Jolie ne-a obisnuit cu eleganta sa misteriosa si nici de aceasta data nu a facut exceptie.

Nominalizata pentru Cea mai buna actrita in rol principal, Angelina nu a plecat acasa cu trofeul, dar se poate lauda ca se afla iar pe primele locuri in topurile celor mai inspirate tinute de la Oscar.

Actrita a purtat o rochie neagra, dreapta, fara bretele, din colectia Elie Saab Couture si a ales sa accesorizeze tinuta cu un inel si o pereche de cercei Lorrain Schwartz, cu pietre din smarald de 65 de carate.

Kate Winslet


Castigatoarea trofeului pentru Cea mai buna actrita in rol principal a purtat o creatie Stefano Pilati - Atelier Yves Saint Laurent.

Kate a ales o rochie model pe un umar si a facut o alegere buna, avand in vedere faptul ca cele mai multe staruri au optat anul acesta pentru rochii tip corset, fara bretele.

Rochia asimetrica, acoperita partial cu matase brodata, a fost completata de sandalele si poseta Yves Saint Laurent. In materie de bijuterii, Kate a ales sa adauge stralucire cu diamante Chopard.

Penelope Cruz


Penelope Cruz, laureata cu premiul Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru filmul "Vicky Cristina Barcelona", a purtat o rochie alba vintage Pierre Balmain, cu o vechime de 60 de ani.

Actrita a declarat ca de sase ani isi doreste sa poate aceasta rochie, potrivit stylelist.com.

Penelope a avut una dintre cele mai valoroase tinute de la aceasta ceremonie, rochia si accesoriile sale impodobite cu diamante Chopard ajungand la o valoare de peste 3 milioane de dolari.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 17 Mar 2010, 11:53
    Shopping de nota 10!

    Foarte interesant materialul... am descoperit de curand www.dorela.ro, un magazin virtual cu haine noi si vintage. Mi-am comandat si am avut una din putinele surprize placute din comertul virtual de la noi. Nota zece pentru fetele sau baietii de acolo! Am devenit fan si ii recomand tuturor!

    1
    0

  • madalynne pe 25 Nov 2009, 01:59
    ....

    cea mai eleganta a fost Angelina....frumoasa si eleganta k intotdeauna

    1
    0

  • alys pe 9 Mar 2009, 11:41
    Ce rochii au ales vedetele pentru noaptea Oscarurilor?

    foarte draguta rochia este a frumoasei Heidi Klum

    0
    1

  • andrada pe 26 Feb 2009, 00:58
    Ce rochii au ales vedetele pentru noaptea Oscarurilor?

    Amy Adams cea mai superba rochie

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod