Totul despre jeansi

Unele lucruri pur si simplu nu se demodeaza - cum ar fi o rochie neagra de seara sau un ceas de buna calitate. Acestea raman intotdeauna la moda pentru ca sunt chic, usor de purtat si intotdeauna arata extraordinar. De aceea iubim si jeansii.

Tendintele de sezon trec si uneori se intampla sa revina dupa multi ani. Intre toate aceste tendinte, jeansii se regasesc intotdeauna. Culorile, croiala si modelul variaza, dar denimul revine mereu in forta. De curand, am renuntat la stilul skinny si am adoptat jeansi cu o croiala "dreapta", masculina. Jeansii se adapteaza, dar nu dispar, tocmai pentru ca sunt foarte confortabili si ii iubim atat de mult.

De ce ne plac jeansii?

O pereche bine aleasa de jeansi te poate ajuta sa iti pui in evidenta formele si sa te simti bine in pielea ta. Este evident ca atunci cand te simti confortabil, te poti misca in voie si poti fi tu insati. Sa nu mai vorbim si de faptul ca poti fi extrem de sexy purtand perechea de jeansi potrivita. Se potrivesc perfect cu tricouri sport, iar daca adaugi un top elegant, ai pus la punct o tinuta perfecta pentru o iesire in oras. Aproape totul se potriveste cu jeansii - ei simplifica foarte mult alegerea hainelor.

Pot purta jeansi la birou?

Da, poti purta jeansi la serviciu. Secretul este sa potrivesti totul inteligent: alege un top "serios", de exmplu o jacheta cu o croiala in stilul anilor '40, margele mari si balerini sau o bluza sofisticata si pantofi cu toc. Alege denim de culoare inchisa si pastreaza croielile complicate si jeansii cu margele, franjuri si tinte, pentru timpul liber.

Cum ii cumperi?

Avand la dispozitie atat de multe branduri si diferite stiluri, cumpararea unei perechi de jeansi iti poate da batai de cap. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa stabilesti o zi in care sa mergi la "vanatoare" de jeansi. Probeaza multe perechi, de diferite culori si forme, pana vei gasi ceea ce cauti. Daca nu gasesti ceva care sa te incante, nu cumpara nimic. Incearca intr-o alta zi, cand ai mai mult timp la dispozitie.

Ce alegi?

Este cel mai bine sa eviti "ceea ce se poarta" in materie de jeansi - croiala dreapta se potriveste oricui si este mai usor de purtat decat oricare alt stil, cum ar fi de exemplu cel skinny. Uita de jeansii foarte incarcati, cu modele stridente, sclipici, taieturi, etc. Acestia se potrivesc mai mult adolescentelor. Inca o data, ramai la clasic - un indigo inchis va arata intotdeauna bine si te ajuta sa pari mai subtire, daca iti doresti asta.

Nu uita:

Jeansii cu buzunare la spate in forma de plic (cu clapeta), dau un plus de volum, adugand cativa centimentrii in plus.
Alege lycra - jeansii elastici sunt confortabili, isi pastreaza forma si iti ofera un plus de fermitate.
Alege masura care ti se potriveste cel mai bine. Masurile variaza in functie de marca, prin urmare, este cel mai bine sa probezi cateva numere inainte de a-ti face griji ca te-ai ingrasat.
Incalta-te cu pantofii tai preferati cand mergi la shopping de jeansi. Astfel vei putea alege lungimea potrivita.
Asigura-te ca te poti apleca si poti sta jos (fara sa te simti incomodata) in jeansii de tip skinny.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod