Iarna aceasta iubim tricotajele

Moda acestui sezon ti-a pregatit o surpriza extrem de placuta si... calduroasa. Tricotajele sunt ultimul capriciu al defilarilor de pe podium si asul tau din maneca pentru zilele cu temperaturi foarte scazute.

Daca adori hainele tricotate te poti declara multumita in acest sezon pentru ca este vremea lor. Chiar daca in alti ani nu ai avut ocazia sa te bucuri de ele, acum este momentul sa le scoti la inaintare. Creatorii ti-au dat unda verde la tricotaje si poate colectiile lor te vor inspira sa iti creezi tu singura hainele. Ai avantajul ca poti alege culoarea care ti se potriveste si modelul pe care il apreciezi cel mai mult.

In cazul in care aceste elemente vestimentare nu sunt tocmai pe gustul tau, dar detii in garderoba mai multe exemplare din aceasta categorie, este timpul sa iti revizuiesti atitudinea fata de ele. Le poti purta in multe combinatii si sunt foarte potrivite pentru zilele de iarna. In plus, sunt extrem de moderne, fiind incluse in multe dintre colectiile pentru sezonul toamna-iarna 2007/2008 al creatorilor internationali si autohtoni.

In aceasta iarna uita de puloverele din acril si de fularele industriale si alege sa fii sic cu ajutorul tricotajelor. Ai la indemana variante multiple:

Salul este un accesori foarte sic si ingredientul perfect pentru o vestimentatie cu stil. Daca alegi sa porti unul in culori vii poti sa inveselesti cu ajutorul lui o tinuta in tonuri inchise sau sa dai o nota de culoare nelipsitei rochii negre.

Cardiganul este foarte practic si modern si il poti folosi in orice moment al zilei si cam la toate tinutele. Poti opta si pentru un bolero tricotat atunci cand alegi sa porti o rochie sau cand esti invitata la un eveniment.

Jacheta este obiectul vestimentar care iti va fi cel mai drag in acest sezon. Pe langa faptul ca il poti purta pe sub palton, poti scapa usor de el atunci cand iti este cald. Cel mai mare atuu al lui este ca il poti purta atat toamna si primavara cat si iarna.

Puloverul XXL este ideal pentru o tinuta lejera de fiecare zi. Daca serviciul nu iti impune un anumit stil vestimentar, poti opta pentru un astfel de pulover si te vei simti in largul tau. De asemenea, il poti purta si in weekend. Cea mai buna varianta pentru a-l combina este o pereche de jeansi stramti.

Puloverul - rochie este articolul vestimentar vedeta in materie de tricotaje. Il poti purta combinat cu o camasa draguta, cizme sau ghete si ciorapi opaci, bineinteles. Iti poti "sculpta" o talie de viespe accesorizand-o cu o curea lata.

Vesta este poate elementul vestimentar tricotat cel mai rasfatat. Desi o purtam de mult si in situatii diverse, nu ne-am fi gandit vreodata ca o putem incadra la categoria pe val din garderoba noastra! O poti asocia cu o pereche de pantaloni slim, o camasa si o pereche de cizme.

Rochia este alegerea ideala daca esti adepta stilului vestimentar romantic si daca vrei sa profiti la maximum de epoca de aur a tricotajelor. Profita de ea pentru ca nu se stie cand vei mai avea o alta ocazie!

Accesorii Desigur este vorba despre accesoriile de sezon. Daca iarna nu este un anotimp favorabil pentru a-ti etala colectia de coliere, bratari si cercei fantezie, cu siguranta este unul propice pentru a purta o caciula ce iti aminteste de anii 60' sau o pereche de manusi haioase. Indrazneste si alege-ti accesorii sic, personalizate, care iti vor insenina zilele mohorate.

Unul dintre avantajele hainelor tricotate este acela ca se potrivesc tuturor stilurilor.

Business Daca acest stil te caracterizeaza, ai de ales intre un cardigan si o vesta cu ajutorul carora poti obtine mai multe combinatii.

Sport Te poti considera norocoasa in cazul in care adori acest stil pentru ca ai la indemana cele mai multe optiuni. Variantele de combinare sunt nenumarate.

Casual Nimic nu poate fi mai potrivit decat un pulover tricotat, perfect pentru o zi obisnuita in care mergi la birou si nu ai sedinta sau pentru un weekend la munte, o plimbare prin magazine sau o iesire in oras.

Romantic In acest caz cea mai buna alegere pentru tine este rochia tricotata sau un cardigan sic intr-o culoarea calda sau un ton deschis.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod