Pune-te in valoare prin trucuri vestimentare

Te-ai intrebat de ce o rochie care iti place foarte mult si corespunde masurii tale, nu te avantajeaza? Raspunsul este cat se poate de simplu: croiala ei nu se armonizeaza cu constitutia ta fizica. Invata sa te imbraci astfel incat sa iti maschezi defectele si sa iti evidentiezi calitatile daruite de natura.

Exista patru tipuri de profile care ne dicteaza cum sa ne imbracam. Indiferent care este constitutia ta fizica, corpul tau are plusuri care merita sa fie evidentiate. Identifica profilul care iti corespunde si urmeaza sfaturile noastre care te vor ajuta sa iti pui silueta in valoare, alegand hainele potrivite.

I.Profil A

Constitutia ta Ai pieptul mic si soldurile late. Atunci cand iti cumperi haine, alegi camasile si puloverele cu 1-2 numere mai mici decat pantalonii sau fustele.

Cod vestimentar Atrage atentia asupra partii superioare a corpului tau alegand culori indraznete si vii, cu motive florale sau geometrice.
Nu ezita sa porti camasi sau bluze rosii, roz, verde, orange sau mov deschis, ornate cu imprimeuri si motive care ies in evidenta. Modelele ample si decolteurile generoase atrag atentia asupra siluetei tale. In ceea ce priveste pantalonii si fustele, alege modele si culori discrete, cu o croiala larga care urmareste linia corpului. Astfel vei obtine un ansamblu armonios.

Accesorii Poarta tot ceea ce iti pune in valoare partea superioara a corpului: brose, saluri, pandantive, margele si genti cu toarta scurta.

II.Profil X

Constitutia ta Ai sanii mari, talia fina si soldurile extrem de apetisante. Indiferent ce iti cumperi, camasi sau pantaloni, alegi aceeasi marime.

Cod vestimentar Talia fina este cu siguranta dorita de orice femeie. Marcheaz-o, scoate-o in evidenta si pune accentul pe ea de cate ori ai posibilitatea.
Iti sunt potrivite hainele cu croiala pe langa corp si te avantajeaza tricourile, bluzele mulate, camasile cambrate si fara ornamente pentru a-ti pune in evidenta talia. In ceea ce priveste puloverele, alege-le pe cele cu gulerul in V. Pantalonii si fustele pot avea atat culori discrete cat si vii, indiferent ce porti nu uita sa iti marchezi talia!

Accesorii Curele si cordoane care subliniaza talia, genti cu toarta lunga, pana la nivelul taliei.

III.Profil H

Constitutia ta Ai forme feminie si rotunde, din cap pana in picioare sau, mai bine zis, de la sani pana la solduri. Porti acelasi numar la fuste si la camasi.

Cod vestimentar Mizeaza pe decolteu si pe picioare si joaca-te cu formele tale extrem de feminine. Opteaza pentru croieli drepte si pentru bluze si pulovere cu gulerul in V si talie inalta.
Poarta camasi cu culori calde care nu ies prea mult in evidenta si asorteaza-le cu o vesta contrastanta. In ceea ce priveste pantalonii, alege dungile, modelele cu croiala dreapta si culorile discrete care iti subtiaza silueta.

Accesorii Poti purta accesorii care ies in evidenta cum ar fi lanturile, curelele cu catarama mare, esarfe bogate si genti mari. Alege accesoriile care atrag atentia.

IV. Profil V

Constitutia ta Ai umerii mari, sanii generosi, dar soldurile si picioarele iti sunt subtiri. Fustele si pantalonii pe care ii porti sunt de obicei cu un numar mai mic decat bluzele.

Cod vestimentar Pune-ti in evidenta soldurile delicate si picioarele sexy cu ajutorul unor pantofi superbi si a unor fuste cu slit generos. Poti opta si pentru pantaloni scurti.
Te avantajeaza un pulover cu o culoare discreta, iuni si cu guler in V. In ceea ce priveste pantalonii, ti se potriveste tot ceea ce te pune in evidenta: pantaloni cu ornamente si accesorii originale, fuste cu slit seducator, culorile puternice si imprimeurile vizibile.

Accesorii Poarta saluri lungi si esarfe in jurul soldurilor care vor atrage atentia asupra principalului tau atu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 5 Ian 2009, 21:37
    costitutia mea nu se potriveste

    am umerii lati si sunt slaba si 1,62 am o reuniune de familie doresc sa port o rochita si nu stiu ce as putea sa aleg nu stiu ce m-ar avantaja la corpul meu fara forme...........................;va rog ajutati)ma

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod