Tendințele de festival conform MODIVO

Vara care vine promite nu numai relaxare și odihnă, ci și distracție pe cinste la festivalurile de muzică. Acestea au pătruns deja în cultura de masă ca locuri de vizitat în planurile noastre de vacanță. Festivalurile ne îmbie la distracție fantastică, la cele mai bune concerte și la amintiri frumoase.
Festivalurile de muzică sunt momentul perfect în care te poți distra cu imaginea ta, poți încerca combinații neobișnuite și poți asorta stiluri. Care sunt tendințele în materie de modă ale festivalurilor din acest an? Descoperă ghidul de tendințe MODIVO. Caută-le în oferta Levi's, Desigual, Chiara Ferragni, Togoshi, Martens, Pinko, Vans și multe alte mărci de pe modivo.ro.

Se poartă articolele strălucitoare!

Rochiile strălucitoare din paiete sunt o alegere sigură atunci când vine vorba de un look cu efect wow. Rochiile cu sclipici nu numai că se încadrează în dorința de a ieși în evidență, dar fac referire și la tendințele actuale inspirate de anii '70 nonșalanți. Alegerea perfectă pare a fi propunerea brandului N°21 - o rochie din paiete de un verde intens, cu un decolteu în V mare. Un top pe gât cu print holografic de la MSGM va fi, de asemenea, greu de ratat. Finalizează-ți look-ul disco cu un machiaj îndrăzneț "Euphoria" sau cu un look mai discret în stilul saute pentru un aspect mai glam.
 

Sezonul Hippie

Ne-am întors de mult timp la moda anilor '70 și se pare că nu o vom uita prea curând. În acest deceniu nebunesc, plin de pantaloni trapezi și franjuri, noi apreciem cel mai mult moda, mai ales cea de inspirație hippie. Acesta este locul în care coronițele florale și cizmele de cauciuc Hunter, cândva preferați de Kate Moss însăși, și-au pus amprenta asupra codului vestimentar al festivalului! Pe MODIVO vei găsi blugi ultra largi de la Lee și botine de cowboy negre și bej asortate de la Bronx. Motivele florale și articolele vestimentare transparente sunt, de asemenea, importante pentru tendința hippie. Diverse modele de poncho-uri vaporoase ultramoderne și pantaloni din țesătură cu textură florală sunt disponibile în oferta Desigual de pe MODIVO.
 

Total look din denim

Total look-ul din denim continuă să inspire pasionații de modă și, atunci când este compus cu pricepere, poate oferi efectul de uimire dorit. Obsesia pentru total look-urile din denim a început odată cu creațiile devenite cult ale lui Britney Spears și Justin Timberlake. Când amândoi au venit la petrecere îmbrăcați din cap până în picioare în denim, lumea modei a fost în delir. Total look-ul din denim este, de asemenea, perfect pentru un festival de muzică. Rochia boho din denim este o propunere de la la Levi's®, iar geaca neconvențională + fusta mini cu efect tie dye este alegerea noastră de la Desigual.
 

Y2K

Tendințe care nu aveau să se mai întoarcă niciodată. Epoca anilor 2000 a revenit la modă într-un mod deosebit. Producții precum "Mean Girls", stilul vestimentar al Spice Girls și icoane ale deceniului precum Christina Aguilera sunt din nou în vogă. Designerii promovează tendințele Y2K, iar festivalurile prezintă deja primele dovezi ale revenirii acestei ere în modă. Tendințele care sunt cele mai populare la festivaluri pot fi găsite și pe MODIVO. Printre acestea se numără sutienul sport de la GUESSfusta mini din piele artificială de la Pinko, pantalonii biker versatili de la Vero Moda sau rochia mini super slim de la Togoshi.
 

Tendințe pentru bărbați 

Există o concurență mare în moda festivalieră în rândul bărbaților, care devin din ce în ce mai îndrăzneți în ceea ce privește stilul lor. O tendință de durată în rândul publicului masculin de la concerte este cea de oversize, pe care bărbații preferă să o prezinte în tricouri și bluze de trening. Un bucket hat este, de asemenea, un element esențial pentru festivaluri - versiunea verde deschis este oferită de Tommy Hilfiger și este disponibilă pe MODIVO. Când vine vorba de pantofi, bocancii negri de la Dr.Martens sunt un must-have, pe lângă imortalii sneakerși.

Mai multe tendințe în materie de festivaluri pot fi găsite pe modivo.ro.

#ModivoRO


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod