Rochia albă este „uniforma de vară” a celebrităților - 5 alternative accesibile

Jennifer Lopez, Blake Lively, Selena Gomez și Jennifer Lawrence – toate adoră să poarte rochia albă feminină pe timpul verii.
Nu e de mirare – albul e clasic, atemporal si are o eleganta aparte. In plus, avantajeaza pe oricine, indiferent de nuanta pielii. Rochiile albe par a fi „uniforma de vara” a celebritatilor si merita sa le ai si tu in garderoba, pentru ca sunt atat de practice si usor de purtat!

La lansarea scurtmetrajului creat de Taylor Swift, Blake Lively a purtat o rochie midi alba, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc Christian Louboutin. La inceputul acestei luni a purtat si o rochie mini alba, lejera pe corp.

Jennifer Lawrence a fost vazuta si ea purtand mai multe versiuni ale rochiei albe de vara.

Celebrele Jennifer Lopez si Selena Gomez adora si ele tipul acesta de rochie, si il poarta fie la evenimente, fie pe strada.

Iti las mai jos cateva propuneri trendy si accesibile, care te vor ajuta sa compui rapid tinute de vara in care sa arati fabulos:

Rochia alba maxi


O rochie alba dintr-un material natural, care lasa pielea sa respire, este ideala pe timp de vara. Modelul maxi avantajeaza orice silueta si poate fi adaptat atat lookurilor casual, cat si celor elegante.
Poart-o cu tocuri si perle la un party de gradina sau cu slapi/tenisi la o plimbare relaxata. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod