Rușii iubesc moda: Cele mai trendy ținute surprinse de un fotograf pe străzile din Moscova

Fotograful rus Grisha Besko este recunoscut pentru talentul său de a surprinde în imagini cele mai interesante ținute pe care le observă pe străzile din Moscova.
Grisha realizează fotografii care au rolul de a scoate în evidență stilul unic al rușilor, care deși este inspirat de cel occidental, are propria personalitate.

El publică zilnic pe contul său Instagram fotografii de tipul street-style, iar imaginile sale nu îi dezamăgesc pe iubitorii de modă. Deși există multe idei preconcepute pe care le avem despre diferite culturi, adevărul este cu totul altul, iar fotografiile care surprind viața „reală” reușesc să evidențieze acest lucru. 

Citește și: 10 vedete care au purtat rochii transparente pe covorul roșu


Oamenii folosesc hainele și accesoriile nu doar pentru a fi în pas cu moda, ci și pentru a-și exprima personalitatea și a face o declarație subtilă despre propria persoană. Fotografiile street style demonstrează aceste identități multiple și ne arată cât suntem de diverși și interesanți.
Putem observa cum stilurile, trendurile și chiar subculturile se îmbină pentru a crea look-uri unice. 

Descoperă în galerie cele mai interesante ținute fotografiate de Grisha Besko pe străzile din Moscova.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod