5 tipuri de paltoane și haine de iarnă care nu se demodează niciodată

În afara jachetelor și paltoanelor care sunt în tendințe un singur sezon, există unele haine de iarnă care sunt investiții excelente pentru că nu se demodează niciodată.
Iată cinci tipuri de haine de iarnă și paltoane în care merită să investești:


Haina cu textură pufoasă

Paltoanele și jachetele cu aspect pufos, care imită textura unei haine de blană, oferă un aer glamour oricărei ținute din sezonul rece. Alege modele supradimensionate și poartă haina ta texturată deasupra oricărui outfit, de la pulover și jeanși, până la o rochie furou pentru ținută de petrecere.

Citește și: 10 vedete care au purtat rochii transparente pe covorul roșu


Paltonul clasic

Dacă ar fi să alegi o singură haină de iarnă care în mod clar nu se demodează niciodată, aceasta ar trebui să fie paltonul clasic. Există într-o gamă variată de modele și poți alege dintre cele simple sau cu imprimeu, cu croială dreaptă sau care evidențiază talia, supradimensionate sau strânse pe corp.

Geaca puffer

După ce a fost în centrul atenției în 2020, când a devenit opțiunea ideală pentru plimbările prin parc în perioada de carantină, haina de tip puffer pare să fie un trend care se va menține mult timp. Fie că optezi pentru o haină puffer masivă, fie că alegi una ceva mai delicată, matlasată, în mod sigur te vei bucura de confortul pe care ți-l va oferi întreaga iarnă.

Paltonul petrecut

Haina petrecută de iarnă seamănă destul de mult cu paltonul clasic. Diferența este dată de cordon și de faptul că este petrecut în talie, ceea ce oferă un look relaxat și un aspect glamour.
Este una dintre alegerile favorite ale vedetelor, tocmai pentru că reușește să completeze perfect ținutele feminine și elegante.

Trenciul

Cu o istorie bogată, ce datează încă din timpul Primului Război Mondial, trenciul s-a impus puternic în lumea modei. Această haină este o piesă clasică din garderoba femeilor, precum și a bărbaților, și reușește să ofere de fiecare dată o eleganță clasică oricărei ținute.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod