Modă pe timp de pandemie: O fashionistă celebră poartă eșarfe din mătase pe post de măști de protecție

Olivia Palermo a reușit să transforme izolarea din cauza pandemiei de COVID-19 într-un eveniment de modă. Vedeta „defilează” zilnic prin cartierul din New York în care locuiește purtând ținute extravagante și eșarfe din mătase pe post de mască de protecție.
Olivia Palermo este unul dintre cei mai importanți influenceri din lumea modei. Și-a început cariera ca realizator TV și a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase publicații de modă, printre care Vogue, Cosmopolitan, Elle, Marie Claire sau Harper's Bazaar. În anul 2012 a fost numită de New York Post persoana cel mai bine îmbrăcată din New York.

În perioada de izolare, fashionista profită de plimbarea zilnică a cățelului său pentru a-și demonstra încă o dată gusturile vestimentare impecabile.

Olivia îl plimbă zilnic pe Mr Butler, câinele său în vârstă de 15 ani, prin cartierul Downtown din Brooklyn.
De fiecare dată paparazzii sunt pe urmele ei, la fel și cei mai înfocați fani, care nu ratează nicio ocazie să o fotografieze.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a adoptat un truc inedit de a se proteja de coronavirus. Ea a înlocuit măștile de protecție cu eșarfe din mătase pe care și le leagă în jurul nasului și gurii. 

Citește și: 30 de ținute purtate de Sarah Jessica Parker care ne amintesc de Carrie Bradshaw


În timpul perioadei de izolare, Olivia a ieșit zilnic din casă timp de câteva minute pentru a-și plimba câinele.
Fashionista respectă restricțiile impuse din cauza pandemiei și s-a autoizolat la domiciliu alături de soțul său, modelul german Johannes Huebl, și câinele lor, Mr Butler. Olivia a celebrat de curând șase ani de la căsătorie și a postat pe Instagram cu această ocazie o imagine de la nuntă, însoțită de mesajul „Aniversare fericită, mein Shatz (dragul meu)”. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și sunt împreună din anul 2008. Au fost logodiți timp de șase luni și s-au căsătorit în iunie 2004, în Italia.

Olivia își încurajează cei peste șase milioane de followeri de pe Instagram să fie creativi și să experimenteze cu ținutele lor, chiar dacă sunt nevoiți să stea mai mult acasă din cauza restricțiilor.
„Siguranță, dar să fie fashion”, a scris vedeta într-o postare.

„Găsesc metode creative de a mă proteja când ies zilnic la plimbare cu Buddy. Fiți creativi folosind ceea ce aveți în garderobă pentru a vă face propriile măști de protecție și lăsați măștile speciale cadrelor medicale”, și-a încurajat vedeta fanii, făcând referire la lipsa măștilor de protecție de la debutul pandemiei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod