Marks & Spencer prezintă noile colecții pentru sezonul de toamnă-iarnă

Colecția pentru femei


Toamna aceasta, Marks & Spencer a pregătit o colecție cool și actuală, cu piese ușor de integrat în garderobă, pornind de la un stil casual, de zi cu zi, până la unul elegant și sofisticat. Croielile atent lucrate, create pentru toate siluetele și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate reprezintă un trademark și în acest sezon.

Paleta de culori de sezon, precum kaki, verde și alte nuanțe inspirate din natură, este completată de tonurile neutre și de cele calde, dar și de nuanțele de efect, precum cele metalice, iar imprimeurile florale și romantice sunt readaptate și integrate în cămăși și rochii feminine, cu gulere voluminoase si dantelă, pentru un aspect chic.

Maletele din materiale moi, rochiile midi fluide, carourile și dungile clasice sunt elementele de bază ale noii colecții, alături de pantalonii largi și de detaliile sport, precum dungile laterale, în timp ce fustele plisate și cele fluide, din satin strălucitor, aduc ținutelor un aer delicat, care te scoate oricând din impasul alegerii unui outfit.

Sezonul acesta observăm o reinterpretare a croielilor și piese cu un twist care completează perfect orice look.

Un exemplu este trench-ul kaki cu o croială clasică, cu glugă detașabilă și buzunare supradimensionate, un element modern care oferă un aer actual oricărei ținute. De asemenea, jachetele texturate, blazerele supradimensionate sau jachetele stil Aviator cu căptușeală îmblănită îmbină confortul și stilul într-un singur item, fiind alegerea perfectă pentru momentele în care vrei să arăți stylish fără efort.

Pentru sezonul rece, Marks & Spencer îți propune să dai frâu liber imaginației și creativității, astfel că tricotajele și hainele cu imprimeuri și culori puternice sunt exact ce ai nevoie pentru combinații de layere în care să te simți confortabil și să ai un look streetstyle desăvârșit.

Noua colecție Marks & Spencer aduce și o gamă variată de piese definite de un caracter atemporal, create cu grijă și atenție, pentru a putea fi purtate în numeroase stiluri și combinații. De la geanta cu print animal, care e centrul atenției al oricărei ținute, până la mocasinii din piele, care te poartă în toate călătoriile, ca tu să te simți confortabil oriunde și oricând.

Toamna aceasta este a pieselor versatile, cu care poți jongla cu încredere și pe care le poți reinventa pentru mult timp de acum înainte, păstrându-și estetica și culorile la fel de proaspete ca la început.

Colecția pentru bărbați


Pentru bărbați, Marks & Spencer vine cu o abordare autentică, cu o colecție care îmbină confortul cu stilul, prin piese vestimentare care construiesc cu ușurință un look de efect și, totodată, effortless.

Toamna aceasta este momentul perfect pentru a-ți redefini garderoba, iar noua colecție aduce piese reinventate într-o manieră contemporană, realizate din materiale de cea mai bună calitate, care beneficiază de tehnologia outwear, făcându-le rezistente la apă și la alte fenomene specifice anotimpurilor reci. În plus, sustenabilitatea ocupă un loc important și de această dată, minimizarea impactului asupra mediului fiind un aspect esențial pentru Marks & Spencer.

Materialele tip tweed, lână și piesele cu cordon sunt elementele principale ale acestui sezon, alături de cămășile în carouri, care aduc un aer de nostalgie, dar și de influențele retro reprezentate de hainele sporty regăsite într-o paletă de culori pământii, precum verde, ocru, albastru și bej.

Pentru zilele mai răcoroase, colecția aduce piese practice, colorate, cu un touch elegant, care beneficiază de tehnologii inteligente, precum rezistența la intemperii și căptușeala care nu permite frigului să pătrundă.


Alături de colecția dedicată sezonului, colecția Autograph se concentrează pe articole cu o estetică smart casual, cu un design minimalist, ideale pentru cei care își doresc un stil potrivit multor ocazii. Printre acestea se regăsesc și detaliile subtile, precum dungile și materialele texturate, care aduc o notă de eleganță și rafinament întregii ținute.

Pentru perioada de început a iernii, cașmirul, lâna, tricotajele fine și piesele outdoor se regăsesc într-o paletă de culori cu nuanțe neutre, de ecru, iar, totodată, imprimeurile Houndstooth, ombré, carourile. Tricotajele clasice cu imprimeu Fair Isle sunt cele care te introduc în lumea de basm a iernii.

În ceea ce privește confortul, Marks & Spencer continuă să ofere haine realizate din cele mai fine materiale, într-o paletă de culori cheie, dar și imprimeuri granulate și space dye, pentru momentele în care nu ai timp de pierdut, dar îți dorești ca rezultatul final să fie unul special.

Piesele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și online, pe marksandspencer.com/ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod