Sophia Loren, actrița care, în tinerețe, l-a ales pe Carlo Ponti, în locul lui Cary Grant, a împlinit 88 de ani

Una dintre cele mai senzuale și pline de farmec actrițe din epoca de aur a Hollywood-ului, Sophia Loren, împlinește, astăzi, 88 de ani.
Născută pe 20 septembrie1934, la Roma, Italia Sofia Costanza Brigida Villani Scicolone, cunoscută sub numele de scenă Sophia Loren, actrița a crescut în sărăcie în Napoli, s-a mutat la Hollywood în 1957 și a devenit o zeiță a ecranului, nominalizată la Oscar cu filme precum La Ciociara și A Countess din Hong Kong – precum și „Mamma Nazionale” a Italiei. 
 
 
 
Sophia este o actriță apreciată și a fost descrisă, deseori, drept cea mai frumoasă femeie din lume. Ceea ce este interesant la Sophia este modul în care trecutul ei complex și începuturile umile i-au permis să devină femeia care este astăzi. 

 
Copilărie în sărăcie extremă


Sophia, care nu era considerată un copil frumos, era de fapt un copil rezervat, care a crescut în sărăcie extremă cu familia ei numeroasă în casa bunicilor ei.
Într-o perioadă ea chiar a împărțit dormitorul cu alte opt persoane. În ciuda începuturilor sale umile, Sophia și-a început cariera cinematografică în 1951. A continuat să joace în multe filme și a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul din filmul „Două femei” în 1961. Mai târziu, a primit un premiu onorific al Academiei în 1991. 

Actrița dezvăluie secretul căsniciei ei de jumătate de secol


În tinerețe, actrița a a fost implicată într-un triunghi amoros cu Cary Grant, dar s-a căsătorit cu producătorul de film Carlo Ponti.
Au fost împreună timp de 50 de ani, până la moartea lui, în 2007.
 
 
 
Potrivit lui Loren, secretul relației lor fericite a fost menținerea normalității vieții, în ciuda statutului lor de celebrități. După cum a spus ea, „Show business-ul este ceea ce facem, nu ceea ce suntem.”
 
 

 
 
20 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod