Horoscopul de weekend: Un weekend fantastic pentru Berbec. Săgetătorul pornește o schimbare majoră!

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec

 

Weekendul acesta va fi fantastic, așa că profită la maximum de el. Dacă eșți pregătit/ă emoțional și mental să porneșți într-o călătorie de viață interesantă, oportunitatea se va arăta. Eliberează-te de ce e lumesc și caută moduri de viață mai puțin convenționale.

 

Taur

 

Încearcă să ai cât mai multe întâlniri stimulatoare și conversații inteligente în acest weekend. Nu îți irosi timpul cu oameni de la care nu ai nimic de învățat sau care nu îți plac. Este foarte important să te înconjori cu cei care îți seamănă.

 

Gemeni

 

Vei avea multă energie în acest weekend. Ai puterea de a face schimbări majore și oportunitatea de a te elibera de orice restricții care te rețin. Îmbrățișează noile aspecte ale vieții tale, care par în ton cu natura ta iubitoare de libertate.

Oferă sufletului tău spațiu să respire.

 

Rac

 

Este timpul să faci un pas îndrăzneț înainte. Ai încredere în tine și în toată planificarea atentă pe care ai făcut-o cu sârguință în ultimele luni. Realizează că o mare parte din eforturile tale dau roade, dar numai dacă ești dispus/ă să faci pasul următor. Oportunitatea este prezentă în acest weekend.

 

Leu

 

Nu poți cere un weekend mai bun, deoarece energia pozitivă este la tot pasul. Ar trebui să nu ignori oportunitățile care se află chiar în fața ta. Elimină toate lucrurile care te-au limitat în trecut, viitorul sună bine. E important să faci schimbările necesare pentru a-ți construi viața la care visezi.

 

Fecioară

 

Oamenii se pot comporta în moduri neplăcute și ciudate în acest weekend, așa că nu le da prea mare atenție și nu pune nimic la suflet.

Ca de obicei, ai o abilitate extraordinară de a ieși nevătămat/ă din orice. Ai grijă ca altcineva să nu ia frâiele! Rămâi relaxat/ă în timp ce păstrezi controlul asupra acțiunilor tale.

 

Balanță

 

Dacă ți-ai dedicat timp și ți-ai făcut temele, această zi se poate dovedi plină de satisfacții. Ai grijă să nu ratezi oportunitățile incredibile care se ascund în apropiere. Ai multă energie în acest weekend, deși s-ar putea să pară puțin scăpată de sub control. Renunță la lanțuri și trăiește așa cum îți dorești să trăieșți!

 

Scorpion

 

S-ar putea să dai peste oameni foarte încăpățânați în acest weekend, așa că ai grijă. Certurile ar putea exploda de nicăieri, așa că pregătește-te să te aperi. Gândește-te bine înainte de a acționa și nu te simți presat/ă să te implici în ceva care te face să te simți inconfortabil.

Este în regulă să spui NU.

 

Săgetător

 

Inițiază o schimbare majoră în viața ta în acest weekend! Scapă de oboseală și implică-te în ceva interesant. Participă chiar și la un curs online pentru a-ți extinde mintea. Ia în considerare yoga sau orice formă de artă. Ai multă energie în aceste zile și ar trebui să o canalizezi în ceva pentru tine.

 

Capricorn

 

Acțiunea este cuvântul acestui weekend. Indiferent dacă o inițiezi sau îi urmezi pe alții, vei fi prins/ă în vârtejul ei. Încearcă să nu stai în jurul oamenilor care acționează neplăcut și insensibil, deoarece te vor încărca cu energie negativă.

 

Vărsător

 

Weekendul acesta poate fi plin de schimbări bruște și evenimente neașteptate. Energia ta este mare, dar și a oamenilor din jurul tău.

Încearcă să îți menții concentrarea atunci când faci ceva. Reține că trebuie să scapi de anumite limitări, acum este momentul să faci această mișcare.

 

Pești

 

S-ar putea să nu poți să îți duci la bun sfârșit planurile pentru acest weekend, dar nu te supăra. Fii blând/ă cu tine dacă mai rămân câteva lucruri nebifate pe listă. Oamenii pot să apară de nicăieri și să-ți solicite atenția pentru cea mai mare parte a timpului. Ascultă-i, fii prezent/ă și încearcă să nu te gândești la lucrurile pe care le mai ai de făcut.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod