Gala Met 2021: Ținutele spectaculoase purtate de vedete pe covorul roșu

Gala Met, unul dintre cele mai importante evenimente de modă, s-a desfășurat luni noapte la New York și a adunat pe covorul roșu, ca de fiecare dată, cele mai cunoscute staruri din lume.
Organizată pentru a strânge fonduri destinate Institutului de Costume, din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York, gala revine anul acesta după ce în 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Fiecare ediție are o temă, iar în 2021 tema este "In America: A Lexicon of Fashion", ce are rolul de a celebra expoziția cu același nume a Institutului de Costume, ca se va deschide pentru public pe 18 septembrie. Expoziția aduce în prim-plan cultura americană și ținutele reprezentative ale acesteia.

Citește și: Scandal la Premiile VMA. Iubitul lui Megan Fox și luptătorul Conor McGregor au fost la un pas să se ia la bătaie pe covorul roșu


Look-urile vedetelor au variat de la ținute inspirate de filmele Matrix și până la cele inspirate de Statuia Libertății.

Gala Met are loc de obicei în prima zi de luni din mai, dar în acest an evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

De-a lungul anilor, ținutele memorabile purtate de staruri pe covorul roșu de la Gala Met au intrat în istorie, de la rochia galbenă cu trenă imensă purtată de Rihanna în 2018 și până la rochia transparentă purtată de Beyonce în anul 2015.

Descoperă în galerie ținutele purtate de vedete pe covorul roșu la Gala Met 2021.


Foto: Hepta; Instagram/metmuseum
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod