Fiica lui David Hasselhoff este model plus-size și a pozat în Playboy Germania: „Tata mă susține în tot ce fac”

Fiica starului din „Baywatch” a devenit un cunoscut model plus size și le încurajează pe femeile din întreaga lume să-și iubească formele, indiferent ce măsură poartă la haine.
Hayley Hasselhoff, în vârstă de 28 de ani, a postat recent câteva imagini pe Instagram din vacanța sa în Mallorca, Spania. Modelul și actrița americană este urmărită de peste 128.000 de persoane pe Instragram și postează des imagini cu ținutele sale elegante și îndrăznețe.

Citește și: Dua Lipa și-a făcut de cap în vacanță. 20 de ținute sexy cu care și-a încântat fanii pe Instagram


Ea a pozat pentru numărul din aprilie al ediției Playboy Germania și a fost primul model plus size care a apărut pe o coperta Playboy din Europa. Hayley a declarat că tatăl său a susținut-o să facă acest pas în carieră.


Fiica cea mică a lui David Hasselhoff, starul din serialul „Baywatch”, și a actriței Pamela Bach a declarat că și-a dorit să își onoreze corpul prin această apariție.

Hayley a mai spus că tatăl său a susținut-o întotdeauna pentru că are încredere în alegerile pe care ea le face în carieră, având în vedere că a început să lucreze de la vârstă de 14 ani.

Ea a mai spus că s-a simțit „puternică” după ce a pozat topless în celebra revistă pentru adulți.

„Tatăl meu mă susține în alegerile pe care le fac pentru cariera mea. Tata și mama mă susțin întotdeauna în ceea ce fac. Sunt în această industrie de la vârsta de 14 ani și sunt model plus size de când aveam 14 ani”, a declarat Hayley pentru Daily Mail.

„Să vadă progresele pe care le-am făcut și unde am ajuns astăzi cred că îi face să mă susțină și mai mult și să creadă în mine și în alegerile pe care le fac în carieră”, a adăugat modelul.

Într-un interviu pentru revista You din luna mai a acestui an, Hayley a dezvăluit că a fost hărțuită din cauza greutății sale în adolescență și recunoaște că i-a fost greu să crească cu eticheta de „fata tipului din Baywatch”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Richie pe 25 Oct 2022, 22:45
    Ipocrizie

    Cum am ajuns în secolul XXI să promovăm surplusul de greutate și obezitatea? Da, acceptă că ești în acea situație, fii mulțumit, dar nu satisfăcut. Nu pot să înțeleg cum pot unii promova un stil de viață mizerabil. Faptul că nu se poate disciplina în alimentație și că nu vrea să-și schimbe rutina zilnică de lene sau orice scuză ar avea, asta trebuie promovat? Asta promovezi tu, ca și site, domeniu, entitate? Cu ce ești diferit de farmacii și mass-media? Jalnic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod