Dua Lipa și-a făcut de cap în vacanță: 20 de ținute sexy cu care și-a încântat fanii pe Instagram

Dua Lipa este mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare. Cântăreața britanică de origine albaneză a postat pe Instagram zeci de fotografii din vacanță în numai câteva zile, spre încântarea fanilor săi.
Dua Lipa, care va împlini 26 de ani pe 22 august, și-a arătat silueta impecabilă în ținute sexy și îndrăznețe pe care le-a purtat în vacanța din Ibiza. Starul s-a aflat în vacanță pe „insula petrecerilor” alături de iubitul său, modelul Anwar Hadid, dar și de familie și prieteni. Ea a petrecut câteva zile și în țara natală, Albania, unde a vizitat o grădiniță aflată în construcție pentru care a făcut donații în bani.

Citește și: Fiica lui David Hasselhoff este model plus-size și a pozat în Playboy Germania: „Tata mă susține în tot ce fac”


În cea mai recentă fotografie postată, cântăreața nu a lăsat prea mult loc imaginației și a ales să poarte un costum de baie minuscul, croșetat, în nuanțe intense.

Deși a plecat din Ibiza cu câteva zile în urmă, starul britanic continuă să posteze imagini din vacanța petrecută alături de iubitul său.

Vedeta apare în imagini relaxându-se lângă piscină, purtând costumul de baie cu detalii florale. A asortat ținuta cu o pereche de ochelari de soare cu rama roz, cercei de culoare galbenă în formă de stea și numeroase brățări colorate.



O altă ținută care a aprins imaginația fanilor este un costum negru cu mâneci roz, de tip cat woman, cu zone decupate în laterale, pe care Dua Lipa l-a purtat într-o seară din timpul vacanței.
Starul a pozat sprijinită de un palmier, iar fotografiile au primit peste 2,5 milioane de aprecieri.


Dua a vorbit recent despre relația sa cu Anwar, fratele modelelor Gigi și Bella Hadid, într-un interviu pentru revista Rolling Stone. „Mă simt foarte confortabil în relație, mai mult decât în altele”, a declarat ea.

Starul pop a vorbit și despre faptul că și-a făcut relația publică și că are obiceiul de posta numeroase fotografii pe Instagram în care apare alături de iubitul său.
„Avem toate aceste amintiri și experiențe incredibile, iar dacă este ceva ce amândoi vrem să împărtășim, atunci e OK, e distractiv. Dar în același timp suntem destul de rezervați - arătăm numai ceea ce vrem să vedeți”, a mai spus vedeta.

„Este un fel de oferi și primești, încercând să găsim echilibrul corect între a fi atât de încântați și îndrăgostiți și a împărtăși asta cu oamenii”, a adăugat Dua Lipa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod