Emma Watson, ironizată pentru două ținute bizare purtate într-o singură săptămână: „Unde e restul bluzei?”

Actrița din „Harry Potter” a fost ironizată pe rețelele de socializare după ce a purtat două ținute ciudate într-un interval de câteva zile.
Emma Watson a purtat un top foarte scurt, sub care se vedea sutienul, în cadrul unei întâlniri cu politicianul american Al Gore.

Starul a atras atenția după ce a purtat două ținute cu aspect ciudat într-o singură săptămână. Ea a optat pentru un costum Emilia Wickstead format din două piese, la un interviu cu politicianul și activistul de mediu Al Gore.

Actrița britanică în vârstă de 31 de ani i-a luat un interviu despre schimbările climatice lui Al Gore, purtând un top foarte scurt și fustă asortată cu imprimeu floral, realizate din resturile de materiale din colecția pentru 2022 a creatoarei de modă din Noua Zeelandă.

Citește și: Cum poartă fashionistele rochiile în acest sezon. Trucul practic și confortabil pentru zile reci


Deși ținuta a fost în ton cu ideea de protejare a mediului, fiind realizată manual din resturi de materiale, opiniile cu privire la alegerea vestimentară au fost împărțite. 
Emma a postat pe contul său Instagram câteva imagini din timpul întâlnirii, iar fanii au ironizat-o pentru aspectul bizar al topului. „Unde este restul bluzei?”, a întrebat un follower.
Altul a scris „Se pare că nu a fost suficient material”.

„Nu îți era frig?”, a întrebat un alt internaut. „Este drăguț, dar cred că ar fi putut să mai pună puțin material la bluză - este prea scurtă”, a comentat un user.
Vedeta și-a arătat admirația pentru Al Gore, fostul Vicepreședinte al Statelor Unite. „A fost de-a dreptul incredibil să întâlnesc și să îi iau interviu unuia dintre idolii mei”, a scris ea pe Instagram.
 
„Îi mulțumesc minunatei Emilia pentru că mi-a creat această piesă vestimentară unică. A fost realizată manual în Londra folosind resturi de material textil care este compus din 62% fibre reciclate din surse locale, țesut și imprimat în Italia.
Îl voi purta de multe ori!”, a spus actrița despre costumul creat de designerul Emilia Wickstead.
 

Este a doua oară în decurs de numai o săptămână când Emma este ironizată pentru o ținută cu aspect ciudat. Ea și-a făcut apariția la începutul săptămânii la gala Earthshot, găzduită de Prințul William și Kate Middleton, purtând o ținută realizată din haine vintage.

Ținuta a inclus o rochie asimetrică din tulle alb, cu spatele gol, purtată deasupra unei perechi de pantaloni evazați de culoare neagră. Look-ul a fost completat de o pereche de bocanci cu talpă groasă.


Outfitul cu aspect bizar a fost creat de designerul Harris Reed și a provocat câteva reacții amuzante pe rețelele de socializare.
Userii au glumit că Emma poartă cealaltă jumătate a ținutei purtate de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton la Gala Met 2021, atunci când acesta a apărut cu o fustă realizată din dantelă deasupra costumului.

„Deci aici a ajuns cealaltă jumătate a ținutei purtate de Lewis Hamilton la Gala Met!”, a glumit un user.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod