Ellie Goldstein, un model de 18 ani cu sindrom Down, este vedeta campaniei Gucci Beauty

Ellie Goldstein, un model în vârstă de 18 ani cu sindrom Down, a semnat primul său contract de modelling cu Gucci Beauty. În colaborare cu Photo Vogue Festival, Ellie apare în noua campanie Gucci pentru produsul L'Obscur Mascara, alături de alte patru modele.
Proiectul continuă noua politică a brandului italian care are ca scop „susținerea noilor talente și promovarea unei teme a frumuseții neconvenționale, dincolo de stereotipuri”, potrivit unui comunicat citat de popsugar.co.uk.

Am creat L'Obscur mascara pentru o persoană autentică ce folosește machiajul pentru a-și spune propria poveste despre libertate, în felul său”, a declarat Alessandro Michele, directorul de creație Gucci.

Gucci și publicația Vogue Italia au lansat în luna ianuarie a acestui an un proiect de selectare a unor modele care ies din tiparele tradiționale.
Campania a avut loc pe Instagram, sub hashtahul #theguccibeautyglitch. Fotograful David PD Hyde a fost ales să realizeze ședința foto cu Ellie și alte patru modele - Jahmal Baptiste, Enam, Kadro Vahersalu și Ruoyi Yi. Toate modelele au fost selectate de Hyde și artista Catherine Sevel din peste 6000 de fotografii postate pe Instagram sub hashtagul campaniei.

Citește și: Fata cu sindrom Down care a devenit model. Medicii nu-i dădeau nicio șansă în viață, acum lumea e la picioarele ei

De când a fost postată pe contul de Instagram Gucci Beauty în luna iunie, imaginea campaniei în care apare Ellie Goldstein a devenit cea mai populară fotografie a contului, primind peste 800.000 de aprecieri. 


Îmi place foarte mult! Mulțumesc pentru această oportunitate uimitoare și o zi de shooting fabuloasă”, a scris Ellie într-un comentariu pe Instagram.

Ellie Goldstein este reprezentată de agenția de modelling Zebedee Management, care și-a asumat rolul de a promova modele care nu se înscriu în standardele de frumusețe convențională.

Un alt model cu sindrom Down care a cucerit lumea modei este americanca Chelsea Werner. Fostă campionă mondială la gimnastică, Chelsea și-a dorit să devină model și a reușit.
A defilat pentru H&M la Săptămâna Modei de la New York.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod