Disney a lansat o colecție de rochii de mireasă inspirate de prințesele din animațiile sale

Dacă ai crescut cu filmele și animațiile Disney, probabil ți-ai imaginat de multe ori că porți rochiile spectaculoase ale celebrelor prințese și personaje de poveste. Și dacă ți-ar plăcea să porți o rochie mireasă ca de basm, avem vești bune pentru tine.
După ce a anunțat o colaborare cu Disney la începutul acestui an, Allure Bridal a prezentat o colecție de rochii de mireasă inspirate de cele mai iubite și cunoscute eroine Disney. Colecția poartă numele The Disney Fairy Tale Weddings Collection și include 16 rochii, fiecare dintre ele având ca sursă de inspirație una dintre prințesele Disney. Prețurile rochiilor variază de la 1200 până la 10.000 de dolari, iar măsurile disponsibile sunt de la XS la XXL.

Printre personajele ale căror rochii de basm au fost folosite ca model sunt Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Tiana, Pocahontas, Ariel, Belle, Iasmin, Rapunzel sau Aurora.

Citește și: Și-au comandat cele mai ieftine rochii de mireasă, dar nu au regretat.
10 femei norocoase

„Foarte multe mirese au crescut admirând prințesele Disney favorite și sunt inspirate de aventurile, rochiile și poveștile acestor filme clasice”, a declarat Kelly Crum, CEO Allure Bridal într-un comunicate de presă. „Suntem onorați să lucrăm cu Disney pentru această colecție și să vedem cum poveștile prind viață”, a adugat Crum.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod