Cum să porți trendul „sporty chic”, preferatul fashionistelor vara aceasta

Stilul sporty chic este unul dintre principalele trenduri ale verii. Mai este cunoscut și ca stilul „preppy”, fiind inspirat de ținutele retro purtate de elevii școlilor private.
Reprezentat de topuri purtate de obicei in cluburile de tenis, de fustele scurte plisate, tricourile polo sau puloverele cu anchior, trendul preppy este grozav pentru ca arata sofisticat si stylish, iar in acelasi timp este foarte confortabil.

Albul si, in general, culorile deschise, pastelate, precum si dungile in culori inchise, sunt reprezentative pentru acest look de inspiratie sport. Iubitoarele de moda din intreaga lumea au adoptat deja acest trend perfect pentru vara, asa cum probabil ai observat deja pe Instagram.

Aceste tinute te fac sa arati ca si cum tocmai ai venit de la o lectie de tenis cu un antrenor personal.
Au un aer retro, iar culorile predominant deschise sunt ideale pentru zilele calde de vara.

Este un stil versatil, pe care oricine il poate incerca. Iata care sunt principalele piese vestimentare care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba daca vrei sa incerci look-ul sporty chic.

Topurile sport, cu modele grafice


Tinutele sport purtate de Printesa Diana in anii ’80 sunt o sursa excelenta de inspiratie pentru stilul sporty chic. Iar bluzele si hanoracele lejere, supradimensionate, cu imprimeuri inspirate de lumea tenisului, arata perfect in asociere cu fuste plisate scurte sau pantalonii scurti de tip biker.
Atat bluzele sport cu modele grafice de tip tenis, cat si cele in stil rugby te vor face sa te simti ca si cum ai face parte dintr-un club exclusivist.

Fustele si rochiile de inspiratie sportiva


Nu poti adopta look-ul preppy fara sa detii cateva fuste sau rochii clasice de tenis. Fie ca preferi pliseurile albe, fie ca vrei sa te aventurezi in lumea culorilor si sa alegi tonuri pastelate, exista numeroase optiuni din care poti alege. Avantajul este ca le poti asocia in moduri cat mai variate. De exemplu, le poti purta cu o bluza sport intr-o nuanta deschisa sau le poti oferi un plus de stil in asociere cu un pulover tricotat.
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod