Cum să porți sacoul cu jeanși în această toamnă

Cum să porți sacoul cu jeanși în această toamnă. 7 asocieri în tendințe

Combinația de sacou și jeanși este o adevărată „uniformă” pe timp de toamnă - este confortabilă și arată excelent. Descoperă șapte look-uri pe care să le încerci în toamna 2020
Când vine vorba de ținute care nu dau greș, asocierea dintre un sacou și o pereche de jeanși se află întotdeauna în top. Este o alegere care nu dezamăgește niciodată și se potrivește pentru orice ținută de zi, fiind prefectă pentru zilele mai răcoroase de primăvară sau toamnă. Toate fashionistele știu deja că un sacou purtat cu jeanși este o variată simplă de a arăta stylish atunci când nu știi ce să porți.

Iar ca să te asiguri că nu rămâi fără idei interesante când vine vorba de outfit-urile tale cu sacou și jeanși, te poți inspira din look-urile influencerițelor în materie de modă. O astfel de combinație vestimentară poate fi purtată în numeroase variante și totul se schimbă în funcție de pantofii pe care îi alegi și accesoriile care îți completează ținuta.


Citește și: Ce jachetă să porți cu fiecare tip de rochie. 6 asocieri perfecte

De la sacoul gri purtat cu pantaloni denim într-o nuanță închisă pentru o ținută sofisticată și până la jeanși decolorați în asociere cu sacou bej și pantofi sport, există multe opțiuni pentru a adapta acest stil. 

Iată cum să porți sacoul cu jeanși în această toamnă:


Jeanși vintage decolorați, sacou alb și pantofi sport

Un outfit simplu, ideal pentru o ținută relaxată de zi. Este un look elevat datorită sacoului alb, care îi oferă un aspect deosebit. Asociază cu teniși albi sau pantofi sport masivi, cu talpă groasă.

Sacou supradimensionat, jeanși skinny negri și cizme

Sacourile supradimensionate sunt din nou în tendințe.
Este un trend care se păstrează de anul trecut și care se potrivește perfect cu jeanși skinny și un top slim-fit. Pentru un look statement, poartă această combinație vestimentară cu cizme albe.

Sacou și jeanși în alte culori în afară de negru și bleumarin

Cine spune că jeanșii tăi trebuie să fie albaștri și sacoul negru? Vei obține o ținută deosebită dacă optezi pentru oricare alte culori decât acestea. Fashionista Karina, cunoscută pe Instagram drept styleidealist, a ales un sacou crem și jeanși kaki trei sferturi, ținută completată cu un top negru și sandale albe cu barete subțiri.

Sacou supradimensionat, jeanși largi și botine cu toc

Dacă îți plac sacourile supradimensionate, încearcă să-i porți împreună cu jeanși cu croială lejeră și botine cu toc evazat.
Este o combinație perfectă și pentru o ținută office, tocurile fiind cele adaugă un plus de eleganță ținutei tale.

Sacou alb și jeanși de culoare închisă

Fashionistele par să fi făcut o pasiune pentru sacoul alb în acest sezon și nu este de mirare. Această piesă vestimentară oferă un aer sofisticat oricărei ținute, chiar și atunci când este purtată cu blugi. Alege blugi de culoare închise, pantofi sau sandale cu toc și accesorizează cu cercei eleganți și un clutch.

Sacou elegant și jeanși retro

Blugii largi, cu talie înaltă, au parte de o revenire în forță în lumea modei. Este un model de inspirație retro, care se potrivește foarte bine cu un sacou gri supradimensionat și un top scurt. O astfel de ținută te ajută să-ți alungești vizual silueta, fiind perfectă pentru mignone.

Sacou, jeanși și pantofi de seară

Prin schimba înlocuire a pantofilor sport cu o pereche de pantofi elegați de seară poți să transformi radical o ținută formată din sacou și jeanși.
Alege pantofi cu toc în nuanțe deosebite, decorați cu cristale sau accente strălucitoare, exact acel tip de pantofi pe care i-ai purta în mod obișnuit cu o rochie elegantă de seară. Este un truc simplu care te va ajuta să obții ușor o ținută statement.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod