Cum să porți blugii albi. 50 de ținute din care să te inspiri

Pantalonii albi din denim se numără printre piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă.
Dar există concepția că blugii albi sunt dificil de asortat, astfel că multe femei îi evită de obicei.

Descoperă câteva idei și reguli ca să porți corect blugii albi:



Alege un stil simplu

Atunci când nu știi cu ce să-ți asortezi blugii albi, fă un exercițiu simplu de imaginație. Gândește-te la blugii tăi albi ca la o pereche obișnuită de blugi și asociază-i așa cum ai face-o cu o pereche de jeanși bleumarin. Nu te gândi prea mult, ci ia pur și simplu din dulap un tricou sau un top pe care l-ai purta în general cu blugi.

Adoptă un look sofisticat

Când te gândești la blugii albi, probabil că ai în minte un look lejer, de vacanță și de vară. Dar poți include blugii albi în ținute mult mai sofisticate de atât.
Asociază-i cu o cămașă, o pereche de pantofi animal print cu toc și o poșetă elegantă pentru a obține un look chic.

Încearcă stilul monocromatic

De câțiva ani, albul este în fiecare primăvară și vară în tendințe. De aceea, o ținută "all white" ar putea fi un stil pe care merită să-l încerci. Asociază-ți jeanșii albi cu un tricou sau o bluză albă. Ai grijă ca topul pe care l-ai ales să fie în același ton de alb ca și blugii, altfel diferența va arăta ciudat. Asortează cu un clutch sau un plic colorat, dar și cu un colier sau o pereche de cercei statement, pentru ca ținuta ta să aibă personalitate.

Alege culori neutre

Dacă nu ești adepta unei ținute complet albe, atunci încearcă să asociezi blugii albi cu piese în nuanțe naturale, nude, precum roz pal, somon, bej etc. Astfel de nuanțe se asortează perfect cu o pereche de pantaloni albi și îți permit să creezi ținute cu un aspect relaxat.

Pune în valoare o altă piesă

Blugii albi sunt de asemenea foarte utili pentru a crea o bază neutră care să-ți pună apoi în evidență o piesă vestimentară colorată. De exemplu, un sacou într-o culoare puternică va arăta excelent atunci când este purtat cu o pereche de jeanși albi. 

Asociază-i cu pantofi nude

Una dintre cele mai mari temeri este aceea că pantalonii albi te fac să pari scundă dacă nu ai picioarele foarte lungi. Dar este o concepție greșită.
Poți purta blugi albi indiferent de înălțimea ta, dacă știi cu ce pantofi să-i asortezi. Alege pantofi în tonuri nude, care au un efect vizual de alungire a picioarelor. Iar pantofii nude cu toc sau cei cu vârfuri alungite sunt opțiunile perfecte atunci când porți blugi albi.

Poartă-i și iarna

Deși sunt asociați cu zilele calde de primăvară și vară, blugii albi pot fi purtați la fel de bine și iarna. Asociați cu ghete cu toc și o haină în culoare închisă, pantalonii albi pot deveni elementul central al unei ținute dintr-o zi friguroasă. Nu este nevoie să-i porți doar în zilele însorite, ci pot fi o opțiune perfectă pentru a aduce un strop de lumină în zilele mohorâte de toamnă sau iarnă.

Alege modele diferite

Blugii albi în variantă skinny sunt foarte populari, dar ar trebui să faci loc în garderoba ta și pentru alte modele de jeanși albi. De exemplu, blugii albi în varianta boyfriend, cu zone rupte și franjurate, pantalonii albi evazați, în stilul anilor '70 și chiar jeanșii albi cu talie înaltă merită să se afle pe lista ta de cumpărături.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod