Ce rochii să porți în primăvara aceasta? 7 modele

Ce rochii să porți în primăvara aceasta? 7 modele

În afara rochiilor cu motive florale, care sunt atât de populare în acest sezon, mai sunt și alte modele pe care să le porți în primăvara 2017.
Iată ce stiluri să încerci:

Rochia cămașă

Este un model lejer, ușor de purtat, fiind opțiunea perfectă pentru zilele calde de primăvară în care vrei să arăți bine, dar și să te simți confortabil. Așa cum îi spune și numele, această rochie este inspirată de croiala clasică a cămășilor, fiind largă și comodă. Poartă o rochie cămașă cu sandale cu talpa joasă, pantofi sport sau teniși, dar și cu sandale cu toc.



Rochia cu umerii goi

O rochie cu umerii goi este feminină, dar și foarte sexy. Încă de anul trecut, topurile și rochiile cu umerii goi s-au impus drept piese vestimentare esențiale pentru sezonul cald.
Iar o rochie cu umerii goi, indiferent de modelul sau imprimeul pe care îl alegi, îți va oferi un look relaxat, care se asortează de minune cu acest sezon. 



Rochia tricou

Un alt model foarte ușor de purtat, ce îți oferă un look relaxat și modern. Este vorba despre rochia tricou, o piesă vestimentară cât se poate de simplă și de practică. Așa cum îi spune și denumirea, aceasta imită croiala unui tricou lung. Poți încerca o astfel de rochie scurtă, până la jumătatea pulpelor, dar și una maxi. Optează pentru modele în culori intense, care să ofere un plus de originalitate ținutei, care altfel ar putea părea destul de plictisitoare.
Asociază rochiile tricou cu teniși, pantofi sport, espadrile sau sandale cu toc gros.


Rochia cu dungi

Dungile subțiri sunt de câțiva ani buni în tendințe, și nici acest sezon nu face excepție. Unul dintre stilurile pe care să le încerci în primăvara 2017 este cel al rochiilor cu dungi în modele diferite. Alege o rochie cu dungi orizontale în partea de top și dungi verticale în zona fustei. Este un truc foarte simplu pentru a crea impresia vizuală de bust voluminos și picioare alungite.



Rochiile în culori puternice

Nuanțele intense și vesele de galben, roz, oranj, corai sunt ca de fiecare dată vedetele primăverii. Nu uita să le incluzi în ținutele tale în sezonul acesta, iar câteva rochii colorate sunt cea mai simplă și la îndemână  metodă de a le purta.



Rochii cu perforații

Fie că este vorba de dantelă reinventată, aplicații sau materiale perforate, aceste rochii au un cuvânt important de spus în tendințele acestei primăveri. Perforațiile reușesc să aducă un plus de originalitate unei rochii, la fel și aplicațiile din dantelă cu ochiuri mari.
Astfel de detalii se observă cel mai bine pe materiale dense, dar mai ales pe cele din piele sau imitație de piele.



Rochiile în culori saturate

Rochiile cu imprimeuri geometrice și cele în culori bloc saturate, ce par a fi inspirate din moda anilor '60, se numără de asemenea printre tendințele sezonului primăvară-vară 2017. Nuanțe saturate de galben, roșu, albastru, verde sunt îmbinate astfel încât rezultatul să fie o piesă vestimentară plină de culoare, ideală pentru zilele însorite de primăvară.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod