5 trucuri folosite de vedete pentru a avea un decolteu perfect

5 trucuri folosite de vedete pentru a avea un decolteu perfect

Poate că ți s-a întâmplat să găsești în magazine rochii foarte frumoase, dar pe care ai ezitat să le cumperi pentru că nu știi cu ce tip de sutien să le porți.
Fie că sunt cu spatele gol, cu un decolteu V adânc sau cu umerii goi, unele dintre aceste modele ne dau bătăi de cap, deși poate că visăm să le purtăm. Sunt dificil de purtat pentru că sutienul devine vizibil în cazul acestor modele, iar fără sutien sânii nu sunt susținuți și decolteul nu mai este la fel de sexy.

Dar cum reușesc vedetele să arate impecabil în astfel de rochii? Câteva trucuri ingenioase le ajută pe staruri să rezolve problemele cu care se confruntă cele mai multe femei. Iată câteva dintre secretele lor:

Banda adezivă

Numeroase vedete folosesc banda adezivă pentru a oferi un efect de lifting sânilor atunci când poartă rochii decoltate. De exemplu, Kim Kardashian a mărturisit că folosește bandă adezivă textilă, de tipul celei folosite pentru bandaje, ca să-și susțină sânii când poartă rochii fără sutien. Înainte de a aplica banda este important ca pielea să fie curată. Ai grijă să nu folosești creme sau loțiuni de corp înainte, pentru că substanțele grase împiedică banda să adere pe piele.

Banda dublu adezivă

O bandă specială, cu adeziv pe ambele suprafețe, îți permite să porți chiar și cele mai decoltate rochii fără grija că sânii tăi ar putea fi expuși. Una dintre părțile lipicioase aderă pe piele, iar cealaltă pe rochie. Astfel decolteul va arăta impecabil și nu vei fi preocupată să tragi permanent de rochie de teamă să nu alunece. Această metodă este folosită frecvent de vedete care adoră decolteurile foarte îndrăznețe, precum Jennifer Lopez, Beyonce sau Lady Gaga.


Decolteu conturat

Tehnica folosită în machiaj pentru sculptarea și definirea trăsăturilor feței este la fel de utilă și pentru a-ți pune decolteul în evidență. Efectul de lumini și umbre poate crea senzația unui bust mai mare și mai frumos. Aplică puțină pudră bronzantă între sâni pentru a obține iluzia unui bust voluminos. Ai grijă ca machiajul să fie unul discret și, mai ales, să nu se transfere pe rochie.



Sutien care se lipește

Un sutien din silicon, care aderă foarte ușor pe piele, este soluția la care apelează de obicei cele mai multe vedete. Îți permite să porți rochii cu spatele gol, rochii sau topuri cu umerii goi și îți definește foarte bine sânii. Aceste sutiene sunt realizate dintr-un silicon moale care se lipește cu ușurință pe piele și rămâne fixat întreaga zi. La fel ca și în cazul benzii adezive, este de preferat ca pielea ta să fie perfect curată și să nu folosești creme sau loțiuni de corp înainte de a-l purta.



Spatele drept

Postura este esențială pentru ca decolteul tău să fie pus în evidență. De aceea trebuie să ai încredere în tine de fiecare dată când porți o rochie decoltată, să ții spatele drept și să pășești cu încredere. 

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod