Rochii de seară în tendințe: ce porți în 2017

Nuanțele intense de galben și aplicațiile metalice se numără printre cele mai importante tendințe pentru 2017 în materie de rochii. Află ce modele de rochii să alegi pentru evenimentele speciale la care participi în acest an.

Nuanțe metalice

Rochiile cu paiete, mărgele și aplicații metalice, dar și cele realizate din materiale cu un luciu metalic intens au putut fi observate în cadrul colecțiilor pentru acest an ale celor mai importanți designeri ai lumii. Paietele în tonuri de auriu, argintiu sau cupru au avut o revenire spectaculoasă, iar o rochie acoperită integral cu astfel de aplicații te va transforma cu siguranță în vedeta serii, indiferent de evenimentul la care participi.

Rochiile galbene

Inspirate de două personaje feminine foarte îndrăgite din filmele de succes ale momentului, "La La Land" și "Frumoasa și Bestia", rochiile în tonuri puternice de galben se află de asemenea printre tendințele importante ale anului 2017. Una dintre culorile propuse de Institutul Pantone pentru acest an este Galben Primrose, o nuanță intensă de galben-auriu.

Rochiile roșii

Dacă vrei să ai o apariție care să nu treacă neobservată la un eveniment special, atunci alege o rochie de seară roșie. Tonurile puternice de roșu, așa cum sunt roșul rubin sau roșul burgund, vor atrage toate privirile asupra ta.
Este o culoare folosită intens de creatorii de modă pentru colecțiile lor din acest an. Pentru un look impresionant, alege o rochie lungă, dintr-un material fluid, cu o strălucire discretă.

Imprimeuri florale

Imprimeurile florale sunt elemente esențiale în ținutele tale din acest an, atât pentru zi, cât și pentru seară. Printurile florale masive transformă orice rochie de seară într-o piesă vestimentară spectaculoasă.

Rochia cu volane

Detaliile realizate din volane par să devină tot mai populare pe zi ce trece, inclusiv în ceea ce privește rochiile pentru evenimente speciale. Astfel de rochii, fie că sunt realizate din materiale delicate precum dantelă sau voal, fie că sunt croite din materiale dense, îți oferă un plus de feminitate și stil. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod