Arome din Provence intr-o editie limitata semnata Yves Rocher

Lasa-te purtata in mijlocul campurilor din Provence, printr-o colectie de ingrjire plina de prospetime de la Yves Rocher! Mireasma acestei editii limitate asociaza dulceata caisei cu notele aromatice de rozmarin pentru un parfum ce creeaza dependenta.

Gel de dus nectar Caisa & Rozmarin  -  Pentru un dus plin de vitalitate, cercetatorii Cosmetique Vegetale® au selectionat si asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esentiial de Rozmarin* si extractul de Caisa. Acest gel de dus curata pielea in mod delicat si ii confera un parfum discret.
Baza de curatare de origine vegetala cu o formula ce conține peste 98% ingrediente de origine naturala. Testat sub control dermatologic. pH neutru pentru piele. Fara parabeni. Fara etoxilati. Formula usor biodegradabila. Ambalaj reciclabil cu continut de plastic reciclat. Pret (400 ml) - 15.90 RON.

Spray parfumat pentru corp Caisa & Rozmarin - Cercetatorii Cosmatique Vegetale® au selectionat si asociat uleiul esential de Rozmarin* cu extractul de Caisa pentru placerea unui parfum cu note proaspete si insorite.
Alcool de origine vegetala. Aceasta formula contine peste 96% ingrediente de origine naturala. Flacon reciclabil ce contine plastic reciclat. Pret (100 ml) - 24.90 RON.

Gel hidratant pentru corp Caisa & Rozmarin -  Cercetatorii Cosmatique Vegetale® au selectionat si asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esential de Rozmarin* si extractul de Caisa pentru placerea unei hidratari lejere datorita texturii proaspete ce se absoarbe usor. Acest gel hidratant contine peste 98% ingrediente de origine naturala.
Fără silicon. Fara uleiuri minerale. Fara parabeni. Pret (200 ml ) -  18.90 RON.

*În parfum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod