Cum să incluzi pantalonii sport în ținute cool. 30 de idei

Ne-am obișnuit atât de mult să purtăm ținute lejere de casă încât ne este dificil să mai renunțăm la ele. Iar pantalonii sport atât de confortabili pot fi integrați perfect în outfit-uri de zi cool și interesante.
În urmă cu câțiva ani, era de neconceput pentru o pasionată de modă să iasă din casă purtând pantaloni sport. Însă 2020 a schimbat acest lucru, iar pantalonii sport au devenit piese de bază din garderoba oricărui. Vestea bună este că astfel am descoperit cât de versatili și trendy pot fi acești pantaloni, pe lângă faptul că sunt extrem de confortabili. De asemenea, fashionistele ne-au demonstrat că pot fi incluși cu succes în ținute șic, moderne, care arată surprinzător de bine. Iată câteva idei ca să incluzi pantalonii sport în ținutele tale de zi:

Pantaloni sport și pantofi cu toc

Dacă este un singur detaliu care ar putea să transforme o ținută cu pantaloni sport într-una sofisticată, atunci acesta este adăugarea unei perechi de pantofi cu toc.
Este valabil mai ales dacă alegi o pereche de pantofi stiletto statement, într-o nuanță neon, precum cei purtați de fashionista Tiffany Hsu.

Citește și: Cea mai populară piesă de iarnă. Cum poartă fashionistele haina matlasată

Pantaloni sport drepți

Nu toți pantalonii sport trebuie să aibă manșete înguste. Pantalonii sport drepți sunt ideali pentru a fi purtați în asociere cu piese pe care le-ai purta în mod obișnuit cu jeanși, precum un pulover pe gât și o jachetă.

Pantaloni sport, hanorac și pantofi cu toc

Nu te-ai fi gândit niciodată că toate aceste piese ar putea forma o ținută cool, nu-i așa? Adaugă o pereche de pantofi sau botine cu toc unei ținute compuse din pataloni sport și hanorac în nuanțe feminine precum roz, lila sau mov, iar rezultatul te va impresiona.

Pantaloni sport, palton și bocanci cu talpă groasă

O alegere firească pentru pantalonii sport este o geacă groasă de tip puffer, nu? Dar dacă înlocuiești ceea ce toată lumea s-ar aștepta să porți, cu o piesă ce nu se încadrează în același stil? Acest truc este folosit des de fashioniste pentru a crea un contrast interesant de stiluri.
De aceea, pantalonii sport pot fi purtați cu un palton lung cu o croială clasică și bocanci cu talpă groasă.

Pantaloni sport și cizme cu toc

Poartă pantalonii tăi sport cu o pereche de cizme cu toc. Bagă pantalonii în cizme pentru a crea simplu și rapid un look sofisticat. Poți alege cizmele din piele întoarsă care au o textură asemănătoare cu cea a pantalonilor, într-o nuanță asemănătoare. Astfel creezi un efect de continuitate, care îți va face picioarele să pară mai lungi.

Pantaloni sport, cămașă și palton

Pantalonii tăi sport vor părea scumpi și trendy dacă alegi o nuanță deschisă și îi asociezi cu piese care au croieli bine definite, precum cămăși, sacouri sau paltoane clasice.
În acest fel vei avea un look sofisticat chiar dacă vei completa ținuta cu o pereche de pantofi sport.

Pantaloni sport cu haină din piele și pantofi cu toc

Fashionista Lauren Nicole demonstrează că pantalonii sport arată excelent și în asociere cu o haină lungă din piele și pantofi cu toc. Și în acest caz, alegerea unei perechi de pantofi într-o culoare asemănătoare cu cea a pantalonilor te va avantaja pentru că alungește vizual picioarele. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod