Cum să cureți tenișii albi? Cea mai bună metodă

Îți plac la nebunie, dar ți se pare prea mare bătaie de cap când se murdăresc? Descoperă cea mai bună metodă ca să cureți tenișii albi!
Când îi încalți prima dată simți că îți este milă să ajungi pe afară cu ei și îți este teamă să nu se murdărească repede. Da, o pereche de teniși albi sunt mult mai sensibili, însă ținutele tale vor fi șic dacă faci combinațiile perfecte. 

Chiar dacă la o primă vedere, tenișii albi par foarte pretențioși trebuie să știi că dacă ai puțină grijă de ei, nu vei avea mari bătăi de cap cu ei. Cea mai simplă metodă este aceea de a-i băga la mașina de spălat atunci când s-au murdărit foarte tare, însă nu este indicat să apelezi la acest procedeu foarte des.

De aceea, atunci când vrei să-i cureți simplu și rapid poți să apelezi la o altă soluție. 


Cum să cureți tenișii albi? 


Amestecă două căni cu apă caldă și două linguri de detergent de rufe (funcționează și șamponul sau detergentul de vase) într-un linghean mare. Șireturile se scot și se înmoaie într-un lighean separat în care ai pus apă călduță și puțin clor. 

Periuța de dinți veche poate să fie cel mai bun instrument ca să cureți maginea tălpilor, deoarece va reuși să albească toate spațiile. 

Ca să cureți materialul tenișilor, folosește un prosop mai abraziv sau o perie pe care o înmoi în lichidul cu detergent înainte de a freca bine materialul. 

După ce ai îndepărtat murdăria și praful de pe ei, folosește un prosop uscat cu care să ștergi tenișii pentru a absorbi cât mai bine apa. 

Ultimul pas important pe care trebuie să-l respecți este acela de a îndesa hârtie de ziar în teniși, deoarece aceasta îi va ajuta să-și păstreze forma și să absoarbă apa.
Se lasă întrun spațiu bine aerisit (nu în bătaia soarelui) până când se usucă. 

Nu este nimic complicat, însă într-adevăr tenișii albi au nevoie de mai multă îngrijire spre deosebire de cei negri. Însă, poți să apelezi la această soluție oricând pentru a obține rezultatul dorit. Există o mulțime de combinații stylish pe care le poți face cu ajutorul tenișilor albi. Poți să te inspiri din galeria de mai sus pentru a obține cele mai interesante combinații!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod