Ea e Sochi, pisica cu cei mai mulți prieteni. Îi atrage ca un magnet!

Veverițele, un cerb și păsările se perindă prin curtea unui bărbat după ce și-a luat o pisică siberiană de pădure.
Din 2014 are o companie care îi aduce și mai mulți prieteni. Sochi, pisica siberiană de pădure pe care a adus-o din Rusia are magnet la animale și își face ușor foarte mulți prieteni. Ea doar stă și privește pe fereastră ca o prințesă Disney, iar veverițele, un cerb și păsarelele vin imediat la geamul ei. 

După ce a luat contact prima dată cu lumea exterioară, Sochi a fost fascinată de tot ce a găsit afară și de atunci îi place să-și petreacă foarte mult timp privind pe fereastră.
Când este nevoită să stea în casă, ea stă mereu la geam și atrage ca un magnet multe animale din zonă. 

Astfel că Sochi a devenit bună prietenă cu vreo patru veverițe, un ren și foarte multe păsări care trec mereu prin curtea stăpânului. Pentru că este foarte prietenoasă, chiar și atunci când este țintită în spatele geamului, prietenii săi vin să o salute. 

Stăpânul a asociat-o pe Sochi cu o prințesă Disney în varianta pisicească. Ea stă numai la fereastră și privește în zare după prietenii săi. 

Aceste câteva fotografii pe care stăpânul le-a distribuit pe rețelele de socializare au devenit virale și acum foarte multă lume o admiră pe Sochi pentru frumusețea ei. 

Foto: boredpanda.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod