Cum a modificat Kate Middleton rochiile unor creatori faimoși pentru a purta ținute care respecta protocolul regal

Cum a modificat Kate Middleton rochiile unor creatori faimoși pentru a purta ținute care respecta protocolul regal

Kate Middleton apare adesea la evenimente speciale purtând creații haute couture ale unor designeri de top.
Pentru a le adapta astfel încât să respecte regulile vestimentare ale familiei regale, Ducesa de Cambridge apelează adesea la croitorii de top pentru modificarea pieselor vestimentare. Ținutele sale sunt întotdeauna impecabile, dar diferă mult de modul în care arată atunci când sunt prezentate pe podium.

Rochia din tartan Emilia Wickstead

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Kate a purtat o rochie roșie din tartan semnată Emilia Wickstead. Criticii de modă au observat imediat că rochia a fost modificată în zona mânecilor, care inițial erau mult mai voluminoase și erau realizate dintr-un material transparent.

Citește și: Fiica lui Eminem a devenit o fashionistă de succes. Cum arată Hailie Jade la 25 de ani


Rochia albă cu imprimeu roșu Alexander McQueen

Pentru unul dintre look-urile sale, Catherine a purtat o rochie Alexander McQueen cu imprimeu alb și roșu. Ținuta a fost purtată în 2016.
Special pentru ducesă, designerii casei de modă au realizat un model diferit al rochiei, mai lungă și cu mâneci clasice.

Rochia roșie Alessandra Rich

Rochia roșie cu imprimeu purtată de Kate anul trecut de Crăciun este o creație Alessandra Rich. Piesa a fost la rândul său modificată. Decolteul adânc a fost ascuns cu o fundă  masivă, adăugată special pentru ca Ducesa de Cambridge să respecte regulile vestimentare ale casei regale.

Rochia albă cu imprimeu Alexander McQueen

În anul 2016, Kate a dorit să poarte o rochie Alexander McQueen decorată cu cristale și imprimeuri florale, din colecția toamnă-iarnă. Creatorii au realizat o rochie similară cu cea din colecția lor, însă au optat pentru alb în loc de negru, varianta originală.

Rochia lila Alexander McQueen

Rochiile cu top corset sunt un adevărat tabu pentru familia regală, în special la gale oficiale.
Pentru a nu încălca protocolul, designerii casei de modă britanice au modificat una dintre rochiile lor din colecția aceluiași an, adăugând un top cu umeri. 

Rochia verde cu paiete Jenny Packham

Atunci când participă la vizite oficiale în alte țări, Ducesa de Cambridge alege ținute care sunt potrivite culturii respective. În timpul unui turneu în Pakistan, care a avut loc în 2019, Kate a purtat o rochie verde cu paiete Jenny Packham, căreia i-a fost adauăgată o eșarfă lungă, astfel încât să se asemene cu costumul tradițional din această țară.

Rochia roșie Alexander McQueen


În timpul unei vizite la Taj Mahal din anul 2016, Kate a purtat o rochie a casei sale de modă favorite, Alexander McQueen.
Rochia a fost modificată astfel încât mânecile să fie mai lungi.

Rochia neagră cu imprimeu floral Alexander McQueen

Această rochie superbă semnată Alexander McQueen a fost modificată de două ori. Prima dată, Kate a purtat rochia la premiile BAFTA în 2017. Doi ani mai târziu, Kate a modificat iar rochia, pe care a purtat-o la o gală de caritabilă.

Rochia gri Jenny Packham

În noiembrie 2011, Kate a purtat o rochie asimetrică Jenny Packham. Deși a păstrat modelul original, rochia a fost realizată într-o culoare diferită, special pentru Ducesa de Cambridge. Rochia originală, într-o nuanță intensă de roșu, a fost purtată de actrița Angelina Jolie la premiera filmului „Tree of Life”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod