Costumele de baie dintr-o singură piesă care se poartă în vara 2021. 5 tendințe majore

Trebuie să recunoaștem că există multe avantaje ale constumelor de baie dintr-o singură piesă, astfel că nu putem decât să ne bucurăm că au revenit în tendințe.
Modelele în trend pentru acest sezon îmbină perfect elementele retro cu cele moderne.

Iată ce costume de baie dintr-o singură piesă se poartă în vara 2021:


Costumele de baie cu model clasic

Încă nu știm prea bine care sunt planurile noastre de vacanță. Incertitudinea plutește în aer din cauza pandemiei de coronavirus și parcă ne este și teamă să ne facem planuri prea îndrăznețe. Însă un lucru este clar: fie că mergi la mare în țara noastră, fie că te duci la piscină sau la spa, ai nevoie de un costum de baie care să-ți ofere acea stare de vacanță pe care ți-o dorești.
Modelele clasice de costume de baie dintr-o singură piesă sunt o investiție bună, pentru că se potrivesc cu orice destinație alegi pe ultima sută de metri. Se poartă în special costumele de baie asimetrice, cu un umăr gol, care sunt inspirate de stilul anilor '70. De asemenea, se mențin în tendințe costumele de baie care au un efect de sculptare asupra siluetei, precum cele din materiale elastice creponate care au fost în trend anul trecut. 

Citește și: Maiourile sunt din nou în tendințe. Cum să le porți în această vară


Costume de baie în nuanțe pastel

Am așteptat mult să vină vara și cu toate acestea, sezonul cald încă nu și-a intrat total în drepturi.
Poate tocmai din această cauză simțim nevoia să aducem un plus de culoare în colecțiile noastre de haine, cu atât mai mult în ceea ce privește costumele de baie. Tonurile de roz și piersică se numără printre nuanțele pastel dominante ale acestui sezon.

Costume de baie cu volane și detalii accent

Vara aceasta vom vedea destul de des costume de baie ce includ detalii accent interesante, fie că este vorba de volane în zona umerilor, curea în talie, accesorii metalice sau franjuri. Dintre toate, volanele sunt cele care vor domina sezonul acesta. Sunt sofisticate, elegante și adaugă un plus de volum în zonele dorite, astfel încât pot să echilibreze proporțiile siluetei, fie că este vorba de șolduri voluminoase sau un bust mai mic.

Costume de baie cu imprimeuri statement

În ceea ce privește imprimeurile, modelele masive, puternice, în culori intense se află în top vara aceasta în materie de costume de baie.
Sunt în tendințe imprimeurile tie-dye, inspirate de anii '90, modelele geometrice repetitive care amintesc de anii '70 și cele tropicale care erau în tendințe în anii '80.

Costume de baie în nuanțe metalice

Textilele cu strălucire metalică au parte de o revenire în forță în 2021. Dacă îți dorești un costum de baie care să atragă toate privirile, optează pentru nuanțele cu strălucire metalică, precum roz sau violet, care sunt inspirate de ținutele disco din trecut. Pentru o strălucire subtilă, alege costume de baie în tonuri metalice de bronz sau maro.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod