Cele mai sexy costume de baie purtate de vedete în vara 2019

Starurile fac senzație nu doar pe scenă sau pe covorul roșu, ci și pe plajă. Celebritățile postează adesea pe Instagram fotografii din vacanță, de la piscină sau de pe iaht purtând costume de baie de-a dreptul incendiare.
Iar modelele de top precum surorile Bella și Gigi Hadid, Kendall Jenner sau Emily Ratajkowski par să fie într-o competiție permenentă. Acestea se întrec în costume de baie cât mai sexy și îndrăznețe.

Starleta Kylie Jenner este deja idolul adolescenților din întreaga lume și profită la maximum de acest statut pentru a promova colecția de costume de baie lansată vara aceasta, dar și costume ale unor branduri partenere.

Kylie a purtat la începutul verii un costum de baie cu imprimeu piele de vacă.
În mai puțin de oră vânzările pentru costumul dintr-o singură piesă au ajuns la suma de 60.000 de dolari.

O altă vedetă care a declanșat un trend vara acesta este modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley. Soția actorului Jason Statham a purtat un costum de baie vintage, din material creponat elastic, de culoare galbenă. La scurt timp, Instagram a fost inundat de vedete și femei pasionate de modă purtând modele similare. 

Bikini decupați adânc în zona șoldurilor se numără, de asemenea, printre piesele favorite ale celebrităților.
Modelul Bella Hadid pare să se fi îndrăgostit de acest stil, la fel și Emily Ratajkowski.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod