Cea mai talentată echipă: O mamă și fiica ei recreează ținutele purtate de vedete pe covorul roșu

Alya Chaglar este o artistă din Turcia care a devenit faimoasă pe Instagram datorită fotografiilor creative pe care le face cu fiica sa, Stefani.
Alya, cunoscută drept seasunstefunny pe Instagram, adoră să petreacă timpul cu fiica sa și să creeze pentru aceasta ținute frumoase și creative care le imită pe cele ale starurilor. 

"Într-o zi, am dat peste o imagine în care Rihanna purta o rochie albastră semnată Molly Goddard. Am decis să recreez ținuta pentru fiica, folosind materiale pe care le aveam la îndemână", a declarat Alya pentru Bored Panda.

"Fotografia a devenit foarte populară pe rețelele de socializare, astfel că am decis să fac o serie de imagini numită 'Îmbrăcată precum celebritățile' și să le postez pe Instagram cu hashtagul #ahStefani", a adăugat tânăra.

"Durează în jur de 10-30 de minute pentru a recrea un look al unei vedete și nu folosim altceva decât plastic, hârtie, folie de aluminiu și alte materiale pe care le găsim prin casă", mai spune Alya.

Stefani, în vârstă de cinci ani, spune că iubește toate look-urile vedetelor pe care le-a realizat până în prezent cu mama sa și nu are una favorită.
Micuța vorbește fluent trei limbi - rusă, engleză și turcă - și își dorește să devină designer vestimentar când va crește mare.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase ținute realizate de Alya și fiica, Stefani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod